ΣΚΑΪ: Άσχημα νέα για το κανάλι του Φαλήρου - Εξελίξεις με ριάλιτι. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

ΣΚΑΪ: Άσχημα νέα για το κανάλι του Φαλήρου - Εξελίξεις με ριάλιτι.

Κατηγορία media στις   9:39 π.μ.  |  Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

 Μάταια όπως φαίνεται έλπιζαν στον ΣΚΑΪ πως θα γλυτώσουν από το βάρος στησίματος του ριάλιτί τους την καινούργια σεζόν. Η επιστροφή του Big Brother στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο δεν στέφθηκε με επιτυχία ούτε στα νούμερα τηλεθέασης αλλά ούτε και στο παραγωγικό κομμάτι και κυρίως στο περιεχόμενό του.


Ενώ λοιπόν αποφάσισαν και κράτησαν… ζωντανό το «σπίτι» του Big Brother, μετατρέποντάς το σε House Of Fame, τελικά αποδείχτηκε για δεύτερη φορά πως το βάρος… ήταν δυσβάσταχτο. Έτσι, όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο newsit.gr στελέχη του ΣΚΑΪ στράφηκαν στα σίγουρα, δηλαδή στην Acun Medya, που ιδιαίτερα με το φετινό κύκλο του Survivor απέδειξε πως κατέχει την τεχνική των ριάλιτι.


Περίμεναν… έλπιζαν… και απάντηση οριστική δεν είχαν λάβει μέχρι που κατάλαβαν πως στο «πακέτο» συνεργασίας για την επόμενη σεζόν δεν είναι ο «Μεγάλος Αδερφός». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό πως την παραγωγή του ριάλιτι θα προσπαθήσουν να κάνουν και πάλι μόνοι τους στο κανάλι του Φαλήρου και για αυτό και τον τελευταίο καιρό αναζητούν τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν, πίσω αλλά και μπροστά από τις κάμερες, καθώς άλλωστε το τελευταίο διάστημα υπάρχει… έντονη κινητικότητα αποχώρησης από το κανάλι του Φαλήρου.


Αξίζει δε να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει… φιλική… προς το παρόν… προσέγγιση στον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα, για να αναλάβουν ρόλο στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι, κυρίως σε σχολιαστικό ρόλο.


Πάντως, εδώ και λίγες ημέρες έχει δοθεί εντολή από ανώτατο στέλεχος να επιταχυνθούν οι διαδικασίες αλλαγής στο «σπίτι» τονίζοντας πως δεν πρέπει να θυμίσει το προηγούμενο Big Brother, αλλά κυρίως το House Of Fame που πολλοί, ακόμα και στο κανάλι του Φαλήρου, θέλουν… δικαιολογημένα… να ξεχάσουν… μπας και ξεχαστεί…!

Πηγή: ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html