Ο Νίκος Καρανίκας, ο «ανθός της Αριστεράς» Τσίπρας και τα σκληρά ναρκωτικά για «έρευνα» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ο Νίκος Καρανίκας, ο «ανθός της Αριστεράς» Τσίπρας και τα σκληρά ναρκωτικά για «έρευνα»

Κατηγορία Πολιτική στις   10:02 μ.μ.  |  Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

 Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη δίνει ο Νίκος Καρανίκας, εκ των πιο στενών συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα κατά την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο Νίκος Καρανίκας δηλώνει πως είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα όταν στελέχωνε τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επί προεδρίας της Μαρίας Δαμανάκη, μιλά και για την κοκαΐνη και την ηρωΐνη που δοκίμασε, αλλά το έκανε για έρευνα και μόνο.


Στη συνέντευξή του στην εκπομπή Tik Talk στον Alpha με τον Αντώνη Στρόιτερ, ο Νίκος Καρανίκας αποδέχεται τον όρο «σκάουτερ» και λέει πως είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον Αλέξη Τσίπρα. Ήταν την εποχή που όπως λέει προσπαθούσαν με άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να στήσουν τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.



«Εμείς τότε ψάχναμε τον ανθό της Αριστεράς, με στόχο να γίνουμε κυβέρνηση μια μέρα. Έτσι ανακάλυψα τον Αλέξη Τσίπρα» λέει.


Σε ό,τι αφορά στο ρόλο του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο Νίκος Καρανίκας λέει ότι δεν τον συνέφερε οικονομικά να είναι στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού γιατί ως σερβιτόρος έβγαζε περισσότερα χρήματα. «1.200 ευρώ έπαιρνα, αλλά κανένας δεν βγήκε να ζητήσει συγγνώμη που έλεγαν ότι παίρνω 5.000 και 10.000 και 50.000 ευρώ και με έβρισκαν οι οι φίλοι μου και ήθελαν δανεικά οι έρμοι, κι εγώ το ίδιο θα έκανα».


Για το αν έχει πάρει σκληρά ναρκωτικά, όπως κοκαΐνη και ηρωΐνη, ο Νίκος Καρανίκας παραδέχεται «ναι έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα» αλλά σημειώνει πως το έχει κάνει για λόγους έρευνας.



Φυσικά, μιλά και για το τηλεφώνημα του Άδωνι Γεωργιάδη, σχετικά με το νομοσχέδιο για την κάνναβη. «Τον κατάλαβα από τη φωνή. Από την αρχή μου είπε, “άσ’ τα προηγούμενα, λάθος”», ενώ συμφώνησε με τη διαπίστωση ότι αν δεν ήταν η συγκυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο, το νομοσχέδιο θα είχε περάσει από το 2018.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html