Σπαραγμός για τον φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βαρύ πένθος και μηνύματα που ραγίζουν καρδιές « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Σπαραγμός για τον φοιτητή που σκοτώθηκε σε τροχαίο – Βαρύ πένθος και μηνύματα που ραγίζουν καρδιές

στις   10:26 π.μ.  |  Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

  


Μια άτυχη στιγμή στάθηκε μοιραία για τη ζωή του. Ο νεαρός φοιτητής έπεσε νεκρός από τη μηχανή που οδηγούσε στη Λαμία. Σκληρές εικόνες στον τόπο της τραγωδίας…



Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την απώλεια ενός νέου συμπολίτη μας, ο οποίος από μια άσχημη στιγμή, χάθηκε για πάντα βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο τους δικούς του ανθρώπους αλλά και όλη τη Φθιώτιδα.


Η τοπική κοινωνία ειναι συγκλονισμένη από την αδόκητο χαμό του φοιτητή Στάθη Γιαννακόπουλου, που νωρίς το πρωί της Πέμπτης (10/6) έπεσε θύμα τροχαίου σε διασταύρωση μέσα στην πόλη.


Όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα από τα καλύτερα παιδιά της πόλης, που ήταν η ψυχή της παρέας. Εκείνος που θα έδινε ότι είχε και δεν είχε για τους φίλους του, χωρίς να περιμένει καποιο αντάλλαγμα. Πάντα με το χαμόγελο, ευγενικός, εργατικός. δοτικός.


Η κηδεία του Στάθη θα γίνει σήμερα Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας, στη Λαμία. Επίσης η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φθιώτιδος και Ευρυτανίας ενημερώνει, ότι τα γραφεία της θα κλείσουν για το κοινό σήμερα Παρασκευή, 11 Ιουνίου, λόγω πένθους, αφού η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Έφη Καράντζαλη, ειναι η μητέρα του άτυχου 24χρονου.


Το τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr, o 24χρονος δικυκλιστης κατέβαινε την οδό Λεωσθένους Δεδούση και παραβίασε το STOP με αποτέλεσμα το μηχανάκι να πέσει με δύναμη στο αριστερό φτερό του αυτοκινήτου που κινούταν στην οδό Παπακυριαζή.


Ο 24χρονος φορούσε κράνος, ωστόσο η σύγκρουση ήταν μοιραία για τον ίδιο, που φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο του τροχαίου. Όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ μετέφεραν το παιδί στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας, δυστυχώς οι γιατροί δεν μπορούσαν να προσφέρουν καμιά βοήθεια. 





Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html