Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία, κυνηγούσε στο χωριό την παπαδιά « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Συνελήφθη ιερέας για ενδοοικογενειακή βία, κυνηγούσε στο χωριό την παπαδιά

Κατηγορία Κρήτη στις   12:07 μ.μ.  |  Κυριακή 27 Ιουνίου 2021



Στα χέρια της Αστυνομίας κατέληξε ένας παπάς στην Κρήτη. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ νωρίτερα φέρεται να κυνηγούσε την παπαδιά στο χωριό. Ο ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και πολύ συχνά είχε βίαια ξεσπάσματα.



Αναστάτωση επικράτησε σε περιοχή της Κρήτης μετά τη σύλληψη ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, ενώ νωρίτερα φέρεται να κυνηγούσε την παπαδιά στο χωριό.


Σύμφωνα με το «creta24.gr», το περιστατικό έλαβε χώρα σε χωριό του δήμου Αγίου Βασιλείου, με την τοπική κοινωνία αλλά και την Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων, στην οποία ανήκει υπηρεσιακά ο συγκεκριμένος ιερέας, να είναι ανάστατες.



Με βάση το σχετικό ρεπορτάζ, ο ιερέας αντιμετωπίζει προβλήματα αλκοολισμού και πολύ συχνά έχει βίαια ξεσπάσματα. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, έχει μετατεθεί στο παρελθόν σε διαφορετικές μητροπόλεις της Κρήτης, ενώ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν στην Μητρόπολη Λάμπης.



Το βράδυ της Πέμπτης (24/06), επιστρέφοντας μεθυσμένος στο σπίτι του, επιτέθηκε, υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, στην παπαδιά, η οποία κατάφερε να ξεφύγει. Εκείνος συνέχισε να την κυνηγάει στους δρόμους του χωριού και τελικά εκείνη διέφευγε στο πατρικό της σπίτι.



Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Ιερά Μητρόπολη Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων έχει σχηματίσει κατηγορητήριο και ο επιχώριος Μητροπολίτης κ. Ειρηναίος τον έθεσε σε αργία. Ο ιερέας συνελήφθη και ανακρίνεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σπηλίου.  


dikaiologitika.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html