Για κακούργημα παραπέμπεται ο γιατρός που συνταγογραφούσε ναρκωτικά « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πρώτο ένσημο: Επιδοτούμενη εργασία για 15 μήνες για 35.000 νέους από 18 ως 29 ετών

Εργασία για 15 μήνες μπορούν να εξασφαλίσουν 35.000 νέοι ηλικίας από 18 ως 29 ετών που δεν έχουν ούτε ένα ένσημο σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσ...

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

Για κακούργημα παραπέμπεται ο γιατρός που συνταγογραφούσε ναρκωτικά

Κατηγορία Θεσσαλονική στις   12:00 π.μ.  |  Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021

 Ο 62χρονος γιατρός, ο οποίος συνελήφθη για παράνομες συνταγογραφήσεις φαρμάκων που χρησιμοποιούνται από τοξικομανείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.


Εις βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική δίωξη για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών ενώ ο ίδιος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται.


Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Φλώρινας επειδή με την ειδικότητα του παθολόγου διακινούσε και κατείχε ναρκωτικές ουσίες όπως αναφέρει το grtimes.gr.


Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας, ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του παθολόγου γιατρού συνταγογραφούσε ουσίες που εμπίπτουν στο νόμο περί ναρκωτικών έναντι χρηματικής αμοιβής.


Στο σπίτι του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 δισκία χαπιών, ενώ φέρεται ότι έχει υπογράψει εκατοντάδες συνταγές για τη χορήγηση χαπιών που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, από το 2019.


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html