«Bόμβα» Κοκλώνη με Τριαντάφυλλο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

«Bόμβα» Κοκλώνη με Τριαντάφυλλο

στις   8:36 π.μ.  |  Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021



Περιζήτητοι είναι οι παίκτες του «Survivor» που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Δεκεμβρίου.


Τα εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης εκτόξευσε τη δημοφιλία των συμμετεχόντων (διάσημων και μη) με αποτέλεσμα να έχουν δεχθεί ορισμένοι αρκετές προτάσεις.



Ένας από αυτούς είναι ο Τριαντάφυλλος. Ο Ντάφι αφού κατάφερε να επιβιώσει από αρκετές ψηφοφορίες τελικά αποχώρησε πριν από λίγες ημέρες. Μπορεί να μην πήρε το τελικό έπαθλο ωστόσο είναι σίγουρα από τους κερδισμένους του ριάλιτι επιβίωσης.



Ο Τριαντάφυλλος, τον οποίο υποδέχτηκαν ως ήρωα στο αεροδρόμιο, εκτός ότι ανέβασε κατά πολύ το κασέ των συναυλιών του, έχει δεχθεί και προτάσεις για να είναι στην τηλεόραση τη επόμενη σεζόν.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μιχά στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, έχει υπάρξει προσέγγιση από τη Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη. Η πρόταση αφορά την παρουσία του Τριαντάφυλλου στο «Fame Story» που αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας.


Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ έχει προταθεί στον τραγουδιστή να έχει ρόλο καθηγητή στη μουσική ακαδημία. Οι δύο άνδρες άλλωστε γνωρίζονται λόγω του «Just the 2 of Us» στο οποίο είχαν συνεργαστεί κατά το παρελθόν.


Μένει να δούμε αν τελικά ο Τριαντάφυλλος θα δεχθεί την πρόταση που έχει δεχθεί. Μην ξεχνάμε ότι όλοι οι παίκτες υπογράφουν συμβόλαιο με την Acun Medya και πρέπει να λάβουν σχετική άδεια για τις επόμενες κινήσεις τους.


 



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html