Ζώδια - Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

Ζώδια - Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα

Κατηγορία Ζώδια στις   9:05 π.μ.  |  Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021



Ανάδρομος Ερμής:  Τα 4 ζώδια που θα περάσουν πιο δύσκολα


O ανάδρομος Ερμής ξεκίνησε την πορεία του το Σάββατο 29 Μαΐου και λαμβάνει χώρα στους κοινωνικούς, πνευματικούς και προσαρμόσιμους Δίδυμους. Ενώ, δείτε ποιο ζώδιο φιλάει καλύτερα και ποιο δεν «το ‘χει» καθόλου!


Ο Ερμής είναι ο κυβερνήτης πλανήτης των Δίδυμων, που σημαίνει ότι ο Ερμής είναι άνετος όταν βρίσκεται στους Δίδυμους, προκαλώντας σου μια φυσική προτίμηση για γνώσεις και εμπειρίες που διεγείρουν το μυαλό σου.


Ουσιαστικά τα 4 παρακάτω ζώδια μπορεί να βιώσουν πιο πολύ την επίδραση του ανάδρομου Ερμή αυτής της άνοιξης. Και οι λόγοι είναι οι παρακάτω:

Δίδυμοι


Μπορεί να αισθανθείς κάπως συγκεχυμένη για το ποια είσαι και τι θέλεις κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας. Ωστόσο, αποκαλύπτονται μόνο τα βαθύτερα στρώματα του εαυτού σου, ενθαρρύνοντάς σε να κοιτάξεις λίγο πιο κοντά την ταυτότητά σου.

Συμμετέχεις στη διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού σου ξανά. Οι πιθανότητες είναι ότι υπάρχουν πτυχές του εαυτού σου που ποτέ δεν αναγνώρισες ή σεβάστηκες, με τον τρόπο που θα έπρεπε να κάνεις. Συνδέσου με βαθύτερη εμπιστοσύνη.

Παρθένος

Θα μπορούσες να αισθανθείς αποσυνδεδεμένη από την τρέχουσα κατάσταση της καριέρας σου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, σαν να μην έχεις κίνητρα ή να μην εμπνέεσαι από τους στόχους σου.

Ωστόσο, αντί να επικεντρωθείς στην έναρξη κάτι καινούργιου, γιατί να μην εξετάσεις έργα που ίσως είχες εγκαταλείψει στο παρελθόν; Μπορεί να υπάρχουν μισοτελειωμένες δουλειές στην καριέρα σου που αξίζουν μια δεύτερη ματιά. Μπορεί ακόμη ο ανάδρομος Ερμής και να σε εμπνεύσει να ολοκληρώσεις κάτι, το οποίο είναι πολύ πιο δύσκολο από το να ξεκινήσεις κάτι άλλο.

Τοξότης

Κατά τη διάρκεια αυτού του ανάδρομου Ερμή, ενδέχεται να αντιμετωπίσεις περισσότερες παγίδες στις σχέσεις σου. Ίσως δεν ταιριάζεις με κάποιον στη ζωή σου και ίσως αισθάνεσαι εντελώς απογοητευμένη από τη σχέση σου. Ωστόσο, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ξανασκεφτείς τι είδους σχέση θέλεις πραγματικά. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να αναλύσεις το είδος του συντρόφου που είσαι σε μια σχέση και να θυμηθείς ότι είναι αμφίδρομος δρόμος.



Ιχθείς

Μπορεί να νιώθεις σαν να μην είσαι τόσο άνετα στη ζωή σου μόλις ξεκινήσει αυτή η ανάδρομη πορεία. Ίσως να διαπιστώσεις ότι δεν ταιριάζεις με την οικογένειά σου όπως κάποτε.

Το μόνο που κάνει αυτή η ανάδρομη πορεία είναι να αποκαλύπτει πτυχές της οικογενειακής σου ζωής που μπορεί να απαιτήσουν κάποια ανατροπή. Χρησιμοποίησε αυτήν την ενέργεια για να δημιουργήσεις τη δυναμική του σπιτιού και της οικογένειας, που σε κάνει να νιώθεις τόσο ασφαλής όσο μια ζεστή κουβέρτα.


 
Ανάδρομος Ερμής: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο μέχρι τις 22 Ιουνίου


Κριός

Σκέψου καλά πριν μιλήσεις και προσπάθησε να κοπάσεις τον αυθορμητισμό σου. Υπάρχει πιθανότητα να αποκαλύψεις μυστικά που σου έχουν εμπιστευτεί πολύ δικοί σου άνθρωποι και να προκαλέσεις έτσι διενέξεις με εκείνους που σε νοιάζονται.

Ταύρος

Επικεντρώνεσαι στην καριέρα σου και δίνεις πολλή ενέργεια σε αυτή. Νιώθεις, ωστόσο, πως οι επιλογές σου λιγοστεύουν. Οι ευκαιρίες είναι μπροστά. Κάνε υπομονή και προσπάθησε να συγκεντρωθείς στη μεγαλύτερη εικόνα.

Δίδυμοι

Τα συναισθήματα σε κατακλύζουν. Οι φιλίες, οι ερωτικές σχέσεις και η καθημερινότητα με την οικογένεια σε στοιχειώνουν. Πριν καταρρεύσεις, ζήτησε βοήθεια. Έτσι θα πάψεις να πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό.

Καρκίνος

Δεν είναι κακό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσεις. Τις επόμενες εβδομάδες θα καταλάβεις ότι λίγη ξεκούραση είναι αυτό που χρειάζεσαι. Όταν όλοι θα «πνίγονται» εσύ θα απολαμβάνεις το σπίτι σου και την ηρεμία σου.

Λέων

Επικεντρώσου στην καριέρα σου. Ενεργοποίησε τον λογαριασμό σου στο Linkendin, έλα σε επαφή με παλιούς συναδέλφους, άνοιξε το δίκτυο σου. Αυτό θα επιτρέψει σε νέες ευκαιρίες να εμφανιστούν και θα σου ανοίξει μεγάλες πόρτες για το μέλλον.

Παρθένος

Ο τομέας της εργασίας ήταν αρκετά πιεστικός το τελευταίο διάστημα. Μια παλιά ευκαιρία έρχεται ξανά στο προσκήνιο και σε βάζει σε σκέψεις. Μη διστάσεις να αναλογιστείς τι σου δίνει και τι όχι. Αν δεν επιθυμείς να αφήσεις την τωρινή δουλειά σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή την ευκαιρία ως μοχλό πίεσης για κάτι καλύτερο στην υπάρχουσα εργασία σου.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια ο ανάδρομος Ερμής

Ζυγός

Είναι καιρός να ανοίξεις τους ορίζοντές σου σε νέες γνώσεις. Κάνε ένα online μάθημα και ασχολήσου με πράγματα που πάντα σου άρεσαν. Σκέψου ένα θέμα με το οποίο ήθελες χρόνια να ασχοληθείς και ξεκίνα ένα σεμινάριο ή ένα course τώρα.

Σκορπιός

Ίσως σου επιστραφούν χρήματα που είχες δανείσει σε φίλο ή σε κάποιο μέλος της οικογένειας. Μπορεί αυτή η επιστροφή να δείξει και ένα παραπάνω ενδιαφέρον. Μην κλείνεις τα μάτια σου σε διαφορετικές προσφορές – μπορεί να μην σου δώσουν τα χρήματα στο χέρι, αλλά να αποπληρώσουν έναν λογαριασμό σου.

Τοξότης

Αν και νιώθεις έτοιμη να δεσμευτείς σε μία σχέση, αντιλαμβάνεσαι ότι αυτό απαιτεί μεγάλη αφοσίωση και είναι δύσκολο. Ίσως δεν νιώθεις ακόμη έτοιμη για μια τέτοια δέσμευση. Μείωσε ταχύτητα στις αποφάσεις και τις αλλαγές πριν προχωρήσεις δυναμικά μπροστά.

Αιγόκερως

Είσαι εξαντλημένη! Δουλεύεις πάρα πολύ και δεν αφήνεις τον εαυτό σου να φροντίσει τις ανάγκες του. Βοήθησε μόνο εκείνους που εκτιμούν τη γενναιοδωρία σου και βάλε όλα τα άλλα σε αναμονή για την ώρα.

Υδροχόος

Έρχεται μια στιγμή στην πορεία του ανάδρομου Ερμή που οι πρώην κάνουν την επανεμφάνισή τους. Αυτή τη φορά αυτή που επιστρέφει είσαι εσύ. Μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με άτομα που έχετε χάσει επαφές, απλώς προσπάθησε να μην αναλωθείς σε παράπονα και γκρίνια για παλιές και άσχημες στιγμές.

Ιχθύες

Αρχίζεις να αμφιβάλλεις για τις αξίες και τα πιστεύω σου. Ήρθε ο καιρός να αναθεωρήσεις και να αγκαλιάσεις ένα νέο σύστημα αξιών το οποίο θα αντιπροσωπεύει τις σκέψεις και τον τρόπο ζωής σου.



athensmagazine.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html