Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιούνιος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Ιούνιος 2021: Πώς θα είναι ο μήνας για το ζώδιό σου

Κατηγορία Ζώδια στις   8:35 π.μ.  |  Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021



Και φτάσαμε Ιούνιο. Πώς θα είναι αυτός ο μήνας; Τι προβλέπει για το ζώδιο και τον ωροσκόπο σου η αστρολόγος του TLIFE, Λίτσα Πετρίδη;


ΚΡΙΟΣ

Το σπίτι φαίνεται να είναι το βασικό στήριγμά σου αυτόν τον μήνα για αυτό και γίνεται το καταφύγιό σου. Φρόντισε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση καθώς το προηγούμενο διάστημα είχες κουραστεί πολύ σωματικά και ψυχικά. Έως τις 22/6 ο Ερμής κινείται ανάδρομα και δεν λείπουν οι ανατροπές στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Διατήρησε την υπομονή σου και δώσε περισσότερη προσοχή στις λεπτομέρειες, επιβραδύνοντας λιγάκι τους ρυθμούς σου. Πρέπει να μάθεις την αξία της υπομονής και της μεθοδικής δράσης. Εκρηκτική προβλέπεται να είναι η έκλειψη Ηλίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη στις 10/6 καθώς οι αντιλήψεις, η κοσμοθεωρία και τα οικονομικά σου αντιμετωπίζουν μια αναταραχή. Αναζήτησε νέους τρόπους σκέψης και δώσε τις λύσεις που χρειάζονται οι ισορροπίες σου. Στη συναισθηματική σου ζωή θα πρέπει να κάνεις μερικούς συμβιβασμούς και να είσαι υπομονετική προτού πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι μόνη, η Αφροδίτη δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει μια νοσταλγία σε σχέση με το παρελθόν. Σε περίπτωση που επιδιώξεις μια επανασύνδεση θα χρειαστεί να κάνεις ευέλικτες και προσεκτικές κινήσεις.




ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας των οικονομικών σε ταλαιπώρησε αρκετά το προηγούμενο διάστημα όμως φαίνεται πως αυτόν τον μήνα και σχετικά από τις αρχές του, έρχονται οι λύσεις που περίμενες. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και κάνε τις κινήσεις που πρέπει προκειμένου να καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά, και γιατί όχι να αυξήσεις τα έσοδά σου. Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας μεικτός θα έλεγε κανείς για τον τομέα των εργασιακών σου, καθώς έχει τις ευκαιρίες επέκτασης και ανόδου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι λείπουν και τα προβλήματα. Ο ανάδρομος Ερμής σε θέλει σε διαρκή εγρήγορση προκειμένου να προλαμβάνεις εμπόδια και καθυστερήσεις. Οι οικογενειακές ή οι προσωπικές σχέσεις χρειάζονται προσοχή στα μέσα του μήνα, καθώς η ατμόσφαιρα φαίνεται να είναι φορτισμένη. Απόφυγε συζητήσεις και επικρίσεις προκειμένου να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Αν είσαι μόνη συναισθηματικά μπορείς αυτόν τον μήνα να υπολογίσεις σε έναν νέο έρωτα που προκύπτει αναπάντεχα στη ζωή σου για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι ανοιχτή σε νέες γνωριμίες, περιπέτειες και εμπειρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο μήνας ουσιαστικά είναι σαν να ξεκινά με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 3/6 δίνοντάς σου όλη του την εύνοια στον τομέα των εργασιακών σου και με την έκλειψη Ηλίου στις 10/6 στο δικό σου ζώδιο. Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί ουσιαστικά μια επανεκκίνηση κυρίως στα εργασιακά σχέδιά σου. Το μυαλό σου επικεντρώνεται σε ορισμένα άλυτα προβλήματα και οι προσπάθειές σου αναγνωρίζονται. Απροσδόκητα γεγονότα στη δουλειά σου, μερικά από τα οποία είναι προς όφελός σου, όμως κάποια άλλα με τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σου ζώδιο έως τις 23/6 φαίνεται να σε προβληματίζουν και χρειάζονται υπομονή. Η Ηλιακή έκλειψη επίσης στο δικό σου ζώδιο στις 10/6 σηματοδοτεί μια νέα εποχή στα εργασιακά. Κοιτώντας λίγο πίσω ανακαλύπτεις τα λάθη και ταυτόχρονα και τις δυνατότητές σου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 και κατόπιν από το ζώδιο του Λέοντα σου δημιουργεί την ανάγκη σταθερότητας και ασφάλειας για αυτό και οδηγείσαι στην αγκαλιά του αγαπημένου σου. Έχετε τη δυνατότητα να περάσετε όμορφα αυτόν τον μήνα, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Εσύ που είσαι μόνη, από τα τέλη του μήνα που η κοινωνικότητά σου αυξάνεται μπορείς να περιμένεις και σημαντικές γνωριμίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανεξάρτητα από τα σκαμπανεβάσματα του προηγούμενου μήνα υποδέξου τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού με αισιοδοξία, μιας και σαφώς προβλέπεται πιο θετικός και δημιουργικός. Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 σε βοηθά να βάλεις τις ανησυχίες σου στο τραπέζι και να δώσεις τις λύσεις και τις απαντήσεις που χρειάζονται οι υποθέσεις σου. Οι πλανήτες θα ανοίξουν τις πόρτες σε μια καλή δικτύωση και κοινωνικούς κύκλους που μπορούν να δώσουν ευκολότερη πρόσβαση και προώθηση στα επαγγελματικά σχέδιά σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό που σου δημιουργούν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που στήνει η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 22/6 και μην ξεφεύγεις από τους στόχους σου. Αυτήν την περίοδο καλό είναι επίσης να σκεφτείς προσεκτικά τα συμφέροντά σου και να αποφύγεις υπογραφές και δεσμεύσεις. Στη συναισθηματική σου ζωή όλα φαίνεται να εξαρτώνται από σένα και από το κατά πόσο θα θελήσεις να πλησιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου, έτσι ώστε να ανανεώσετε την ατμόσφαιρα και να προσθέσετε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σας. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά να επιδιώκεις μια επανασύνδεση, μπορείς να κάνεις τις κινήσεις επαναπροσέγγισης και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα λείψουν και οι καινούριες γνωριμίες.


ΛΕΩΝ

Μεικτά γεγονότα και συναισθήματα φέρνει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για σένα. Το άγχος και μια ήπια επιθετικότητα απέναντι στους άλλους κυριαρχεί στην καθημερινότητά σου το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Οι εργασιακές υποχρεώσεις σου είναι πολλές και γενικότερα στο χώρο εργασίας σου επικρατεί ένα κλίμα έντασης και ανταγωνισμού, που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με ψυχραιμία και υπομονή. Παρόλα αυτά η εύνοια των πλανητών ενισχύουν τη φήμη σου και σου δίνουν εξουσία και διάκριση. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο από τις 11/6 σου δίνει τη δυνατότητα να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η σχέση με τα παιδιά και τα μέλη της οικογένειας είναι ήρεμες και χαλαρωτικές καθώς έχεις ανάγκη από προσωπικές και ποιοτικές, ξεκούραστες στιγμές. Αξιοποίησε τις επικοινωνιακές σου παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή και βελτίωσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καταφέρνεις εύκολα να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Έρχονται συναισθηματικές αποκαλύψεις που επαναφέρουν την αυτοπεποίθησή σου.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθοριστικός φαίνεται να είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού για σένα. Στις 10/6 πραγματοποιείται η Ηλιακή έκλειψη, νέα Σελήνη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η οποία στρώνει το έδαφος για τις αλλαγές και την εφαρμογή των ιδεών σου. Τα νέα φεγγάρια γενικά δίνουν την ευκαιρία να σκεφτούμε πως μπορούμε να επιτύχουμε αλλαγές. Ο Ερμής, αν και ανάδρομος, θα διευκολύνει τις σχέσεις σου με συναδέλφους δίνοντάς σου τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια. Μπορείς να βελτιώσεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες με την καθοδήγηση ανθρώπων που εμπιστεύεσαι. Νέα ξεκινήματα φαίνεται να έχουν καλές προοπτικές αρκεί να πιστέψεις στον εαυτό σου, την κρίση σου και τις ικανότητές σου. Απόλαυσε τη σχέση με τον σύντροφός σου μέχρι τις 20/6. Κατόπιν ο ερωτικός σύντροφός σου αλλάζει στάση απέναντι σου και θα πρέπει να δείξεις κατανόηση και συμπαράσταση. Εσύ που είσαι μόνη, ψάχνεις περισσότερο για ευχαρίστηση παρά για δέσμευση κι αυτό να είσαι βέβαιη πως στο εξασφαλίζει ο νέος μήνας. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως η ανάδρομη πορεία του Ερμή θα επιφέρει συγκρούσεις που θα πρέπει να ελέγξεις και να αποφύγεις.



ΖΥΓΟΣ

Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο Ερμής κινείται ανάδρομα οπότε προσπάθησε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες και να ελέγξεις την παρορμητικότητά σου. Αισθάνεσαι εμπνευσμένη και παράλληλα ανυπόμονη κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες ή αποφάσεις. Ο Άρης σου προσφέρει ενέργεια στα εργασιακά αλλά θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις σωστά και συνειδητά. Απόφυγε τα ρίσκα και απόλαυσε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία στις 3/6 που φέρνει ευκαιρίες. Η μελέτη και η εκπαίδευση θα βελτιώσουν τις ικανότητές σου κι αυτό θα βοηθήσει τα μελλοντικά σχέδιά σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα το πάθος και ο ρομαντισμός δεν θα λείψει από τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Είναι σημαντικό να δώσεις προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείς με τον αγαπημένο σου προκειμένου να τη διαφυλάξεις από στιγμές έντασης οι οποίες βέβαια εκτονώνονται στο κρεβάτι σας. Εσύ που είσαι μόνη, ένα ειδύλλιο στον εργασιακό χώρο σου, καθώς και μια επιστροφή από το παρελθόν είναι πολύ πιθανά σενάρια που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση αλλά και τον εγωισμό σου. Ο μήνας μπορεί να μην φέρει τα οικονομικά κέρδη τα οποία περιμένεις όμως δεν είναι και άσχημα. Με σωστό προγραμματισμό καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις των υποχρεώσεών σου.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Ερμή ανάδρομο μέχρι τις 23/6 έχεις τη δυνατότητα να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις ή αποφάσεις σου και να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις κυρίως σε οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα που βρίσκονται στο επίκεντρο σου αυτόν τον μήνα. Το νέο φεγγάρι στις 10/6 φέρνει νέες προτάσεις στα εργασιακά τις οποίες θα πρέπει να μελετήσεις προσεκτικά πριν πάρεις αποφάσεις. Προτίμησε το τέλος του μήνα για δεσμεύσεις που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά οφέλη. Την αμέσως επόμενη μέρα ο Άρης περνά στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα δίνοντάς σου τη δυνατότητα να αναβαθμίσεις τη ζωής σου, να αποκτήσεις δύναμη και γοητεία. Ίσως θα πρέπει να σημειώσεις αυτήν την ημερομηνία καθώς η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και σου δίνει ευκαιρίες. Ίσως ο Ιούνιος να είναι ο καταλληλότερος μήνας για να κάνεις τα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματά σου, αν είσαι μόνη. Να αποτοξινωθείς, να δεις τις αλήθειες σου και να κάνεις τις επιλογές που πραγματικά θα σε κάνουν ευτυχισμένη. Νέες γνωριμίες σου δίνουν τη δυνατότητα να εκτιμήσεις και να αγαπήσεις περισσότερο τον εαυτό σου. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση απόφυγε τις ζήλιες και τα έντονα πάθη. Διατήρησε τις ισορροπίες σου και θυμήσου πως οι απαιτήσεις σου μπορεί να γίνουν και παράλογες. Ίσως χρειαστεί να κάνεις κάποιες προσαρμογές στον τομέα των οικονομικών σου και να σκεφτείς τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου έτσι ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση και να απαλλαγείς από την ανασφάλεια.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Σημαντικές εξελίξεις και γεγονότα θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου αυτόν τον μήνα. Με τον ανάδρομο Ερμή ο οποίος δημιουργεί μια χαοτική λίγο ατμόσφαιρα γύρω σου δεν θα πρέπει να καταλήξεις εύκολα σε συμπεράσματα, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να δεσμευτείς χωρίς να εξετάσεις εξονυχιστικά όλες τις λεπτομέρειες και όλα τα ενδεχόμενα. Η έκλειψη Ηλίου στις 10/6 φέρνει νέα ξεκινήματα και δεσμεύσεις όμως και εξαπατήσεις. Με τον Άρη στον ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 μπορείς να δρομολογήσεις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να προχωρήσεις στην υλοποίηση των αλλαγών και ιδεών σου. Ωστόσο μην περιμένεις τα πράγματα να εξελιχθούν από τη μια στιγμή στην άλλη. Τα σχέδιά σου χρειάζονται χρόνο και επιμονή προκειμένου να φτάσουν στο αποτέλεσμα που θέλεις. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 2/6 οι ανασφάλειές σου επηρεάζουν τις προσωπικές σχέσεις σου και δημιουργούν προβλήματα. Διαφύλαξε τη σχέση με τον αγαπημένο σου και απόφυγε ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας. Εσύ που είσαι μόνη, στα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά το ζώδιο του Λέοντα, νέες γνωριμίες και πρωτόγνωρα συναισθήματα δίνουν χρώμα και νόημα στη ζωή σου. Η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει κι έτσι μπορείς να γοητεύσεις τους πάντες. Αρκεί να κάνεις τις σωστές επιλογές.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάσεις της καθημερινότητας φέρνει ο νέος μήνας για σένα που αν καταφέρεις να ελέγξεις να είσαι σίγουρη πως θα καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Με τον ανάδρομο Ερμή μέχρι τις 23/6 έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τις διορθωτικές σου κινήσεις, να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά ή παλιές προτάσεις οι οποίες δείχνουν να έχουν εντελώς διαφορετικές προοπτικές. Ωστόσο συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου και εξοικονόμησε χρόνο πριν δεσμευτείς για ένα σχολαστικό έλεγχο των λεπτομερειών. Κάποιες εξαπατήσεις είναι πιθανό να υπάρξουν και μπορείς να τις αποφύγεις. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου από τις αρχές του μήνα μεγαλώνει την ανάγκη σου για συντροφικότητα με αποτέλεσμα να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου. Μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές, να κάνετε όνειρα, να οργανώσετε ένα ταξίδι και να απολαύσετε τον έρωτα σας. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου αυξάνεται και φέρνει νέες γνωριμίες στο διάβα σου. Πολλοί είναι αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε κατακτήσουν και να κλέψουν την καρδιά σου. Τέλος η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο στις 24/6 βελτιώνει τον τομέα των οικονομικών σου.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 αλλά και η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως τις 23/6 αυξάνουν την ένταση της καθημερινότητάς σου και φέρνουν αλλαγές οι οποίες σε κρατούν σε μια διαρκή εγρήγορση. Καταστάσεις, γεγονότα και πρόσωπα του παρελθόντος έχουν την τάση να επανέρχονται δημιουργώντας σου αναστάτωση. Θα χρειαστεί να δείξεις ψυχραιμία στα εργασιακά καθώς θα υπάρξει ανταγωνισμός και εξελίξεις τις οποίες δεν είχες προβλέψει. Μείνε πιστή στους στόχους και τα σχέδιά σου και να είσαι βέβαιη πως οι προσπάθειές σου δεν θα πάνε χαμένες. Η Πανσέληνος στις 24/6 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου φέρνει θετικές προτάσεις που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να αναδείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο του Καρκίνου ίσως να φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές ανασφάλειές σου. Απόφυγε την γρίνια και προσέγγισε τον αγαπημένο σου δείχνοντάς του την αγάπη σου με υγιή τρόπο. Εσύ που είσαι μόνη, από τα τέλη του μήνα που η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Λέοντα η διάθεσή σου ανεβαίνει καθώς και η αυτοπεποίθησή σου. Μέσα από τον εργασιακό χώρο σου προκύπτουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Η οικονομική σου κατάσταση βελτιώνεται σημαντικά το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.


ΙΧΘΕΙΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή σε συνδυασμό με την Ηλιακή έκλειψη στις 10/6 επαναφέρουν θέματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με το παρελθόν και σου δημιουργούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Διατήρησε την υπομονή σου και μην πανικοβάλλεσαι. Δες το σαν ευκαιρία για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου. Οι ρυθμοί στα εργασιακά αυξάνονται με τον Άρη να περνά στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6. Φρόντισε να κινηθείς με πρόγραμμα και μην αναλαμβάνεις έξτρα καθήκοντα. Προτίμησε το τέλος του μήνα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα που σαφώς τα πράγματα γίνονται καλύτερα. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου κάνει τη σχέση με τον αγαπημένο σου πολύ πιο ζεστή και τρυφερή. Απολαύστε στιγμές πάθους και ρομαντισμού και μην φοβηθείτε να κάνετε το επόμενο βήμα. Μια απόφαση, μια συγκατοίκηση ή μια δέσμευση είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. Εσύ που είσαι μόνη, στα τέλη του μήνα η γοητεία σου αυξάνεται και η κοινωνική σου ζωή φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται ακόμα και τον μεγάλο έρωτα. Κάποιες οικονομικές δαπάνες που αφορούν στο σπίτι μπορεί να σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.


tlife.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html