ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένη 11χρονη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΟΚ: Νοσηλεύεται διασωληνωμένη 11χρονη!

στις   1:22 μ.μ.  |  Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021



Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 8/6 στην Κοζάνη με παράσυρση μιας 11χρονης από διερχόμενο όχημα.


Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη.



H 11χρονη, που φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο, όπου και διασωληνώθηκε, ωστόσο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στην παιδοχειρουργική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.


Προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Εορδαίας.


Τραγικό τροχαίο στην Κοζάνη

Η κακοκαιρία... έφτασε: Χαλάζι στην Κοζάνη και καταιγίδες στη Βόρεια Ελλάδα - Σε συναγερμό οι Αρχές

Η νέα κακοκαιρία, όπως αυτή είχε προβλεφθεί από την ΕΜΥ, ήρθε στην χώρα μας, με την Κοζάνη ειδικά να πλήττεται από χαλαζόπτωση και τη Βόρεια Ελλάδα να βλέπει να σημειώνονται σφοδρές καταιγίδες, φέρνοντας σε συναγερμό τον κρατικό μηχανισμό.


Η απότομη μεταβολή του καιρού έχει κάνει ήδη την εμφάνισή της από το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6) σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης με χαλάζι και σφοδρότατη καταιγίδα. Συγκεκριμένα, «άνοιξαν» οι ουρανοί στην Κοζάνη με χαλάζι και σφοδρότατη καταιγίδα, αλλά και δυνατό αέρα. Πολλές οι ζημιές σε γεωργικές εκτάσεις. Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες, μέχρι και την Τετάρτη (9/6). δείτε χάρτες από το meteo, μετά και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς από την ΕΜΥ. Η βροχή έσβησε την πυρκαγιά στον Παραπόταμο του δήμου Τεμπών.



Με βάση και το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνούς, άσστατος αναμένεται ο καιρός να επικρατήσει τις επόμενες ημέρες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν (κυρίως ηπειρωτικά και Κρήτη) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.


Μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (7/6), τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και στο Βόρειο Αιγαίο.



 

Την Τρίτη (8/6) καταιγίδες θα εκδηλωθούν και πάλι μετά το μεσημέρι, ενώ στις περιοχές που θα επηρεαστούν συμπεριλαμβάνονται τα βόρεια τμήματα της Αττικής. Ακολουθεί ο προγνωστικός χάρτης βροχών/καταιγίδων για το τρίωρο 12:00-15:00 της Τρίτης.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html