Survivor spoiler: Εξέλιξη «βόμβα» - Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με τη γυναίκα του για επιστροφή στην Ελλάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

Survivor spoiler: Εξέλιξη «βόμβα» - Ο Τριαντάφυλλος μίλησε με τη γυναίκα του για επιστροφή στην Ελλάδα

Κατηγορία Survivor στις   8:29 μ.μ.  |  Παρασκευή 21 Μαΐου 2021

 «Τσακισμένος» ο «Ντάφυ» - Τι είπε στην επικοινωνία του με τη Δήμητρα και τι αποφασίζει για την αποχώρηση..



Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor, με τον Τριαντάφυλλο να βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο και να βρίσκεται εκ νέου σε επικοινωνία με την οικογένειά του, έστω κι αν αυτό θεωρητικά παραβιάζει τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.



Έχει γίνει εδώ και καιρό γνωστό, ότι η παραγωγή αφήνει τους παίκτες να επικοινωνούν με τις οικογένειές τους και πέρα από το σχετικό έπαθλο, που δίνεται συνήθως στα επεισόδια της Τετάρτης. Ορισμένοι, άλλωστε, περνούν τις δικές τους αγωνίες και ο τραγουδιστής δεν το έχει κρύψει, εκφράζοντας σε κάθε περίπτωση τη λατρεία για τη γυναίκα του, Δήμητρα, και το γιο του, Νικόλα.




Η δε εικόνα του σε κάθε ήττα της ομάδας του στο αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, είναι αρκετά συγκινητική, με τον «Ντάφυ» να έχει... ξεχάσει πώς είναι να κερδίζεις σε αυτή τη δοκιμασία. Αρκετές φορές, φυσικά, έχει «ξεσπάσει», θέλοντας να ακούσει έστω και μια κουβέντα από το σπλάχνο του, όπως είχε γίνει στην περίπτωση του Πάνου Καλίδη, με άπαντες να έχουν πλαντάξει στο κλάμα, συγκλονισμένοι από όσα είχαν συμβεί σε ένα έπαθλο επικοινωνίας με το συνάδελφό του.



Survivor spoiler: Αυτά είπαν στην επικοινωνία τους Τριαντάφυλλος και Δήμητρα



Η παραγωγή, όμως, έχει φροντίσει να βρίσκει... τη μέση λύση, αφήνοντάς τον κατά καιρούς να μιλά με τη γυναίκα του. Η τελευταία φορά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας, ήταν μετά την ήττα στο αγώνισμα επικοινωνίας και ο λόγος δεν είχε ακριβώς σχέση με την απώλεια του αποτελέσματος. Η Δήμητρα, άλλωστε, είχε στείλει το δικό της σαφές μήνυμα στο σύζυγό της, όταν είχε κερδίσει, μέσω των μηνυμάτων που είχαν συζητηθεί.



Συγκεκριμένα, ο «Ντάφυ» ήθελε να μιλήσει με τη Δήμητρα, για να συζητήσουν το θέμα της οικειοθελούς αποχώρησής του. Ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος και η μόνη φωνή, που θέλει να ακούει σε τέτοιες ώρες, είναι της συζύγου του, η οποία του είπε όλα όσα έπρεπε, ώστε να αντέξει στον Άγιο Δομίνικο, με συνέπεια να παραμείνει προς το παρόν, αν και με βάση την ευμετάβλητη ψυχολογία του, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html