Survivor 4 : Αυτός είναι ο λόγος που «φούσκωσε» ο Ασημακόπουλος « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Survivor 4 : Αυτός είναι ο λόγος που «φούσκωσε» ο Ασημακόπουλος

στις   2:47 μ.μ.  |  Τρίτη 4 Μαΐου 2021

 


Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες εβδομάδες για την αλλαγή στο σώμα του Γιώργου Ασημακόπουλου κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor.


Και δικαιολογημένα, καθώς ο 29χρονος παίκτης έχει αφήσει για τα καλά πίσω του το καλογυμvασμένο κ0ρμί που είχε κατά την έναρξη του ριάλιτι, με τον ίδιο να μοιάζει να έχει… διπλασιάσει τον όγκο του σε σχέση με τους συμπαίκτες του οι οποίοι συνεχίζουν να υποσιτίζονται.


Οι εικόνες με το πριν και το μετά του, κυκλοφορούν στα social media με λεζάντες του στυλ «πριν και μετά το πασχαλινό τραπέζι», ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο Ασημακόπουλος έχει βρει τρόπο να τρώει κρυφά.


Τι πραγματικά ισχύει, όμως;


Όπως μαθαίνουμε, ο Γιώργος δεν τρώει κρυφά, του δίνει, όμως, και καταλαβαίνει με το θαλασσινό αλάτι στις τροφές-προμήθειες, γεγονός το οποίο συνδυαστικά με την εξαιρετικά φτωχή σε θρεπτικά συστατικά διατροφή του στον Άγιο Δομήνικο και την αλλαγή στο lifestyle του το οποίο πλέον δεν περιλαμβάνει ίχνος γυμναστικής, οδήγησε σε σοβαρή κατακράτηση υγρών.


Έτσι, ο ίδιος «φούσκωσε» σε απίστευτο βαθμό, ο όγκος του όμως δεν οφείλεται στο λίπος, αλλά στα υγρά.


Κάτι αντίστοιχο -σε μικρότερο βαθμό σαφώς- συνέβη και με τη Μαριαλένα, η οποία ως επαγγελματίας αθλήτρια γυμναζόταν τακτικά πριν το παιχνίδι και ακολουθούσε συγκεκριμένη διατροφή.


Πηγή: dailymedia.com.gr



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html