ΕΟΦ: Προσοχή σε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής για την COVID-19 « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

ΕΟΦ: Προσοχή σε αυτά τα συμπληρώματα διατροφής για την COVID-19

Κατηγορία ΕΟΦ στις   5:34 π.μ.  |  Κυριακή 16 Μαΐου 2021


Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΟΦ), με επίσημη ανακοίνωση εφιστά την προσοχή των καταναλωτών για τρία συμπληρώματα διατροφής που διακινούνται και στην ελληνική αγορά μέσω διαδικτύου.



Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΦ, οι καταναλωτές θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην χρησιμοποιήσουν τρία συμπληρώματα διατροφής με ισχυρισμούς υγείας σχετικά με την COVID-19.


Αυτά είναι τα συμπληρώματα διατροφής ENERBILIN A, ENERBILIN C και VIT.D3 της εταιρείας i2nutri.


«Ο ΕΟΦ ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων αρχών της Πορτογαλίας μέσω του Συστήματος Διοικητικής Συνδρομής και Συνεργασίας (AAC), τα συμπληρώματα διατροφής ENERBILIN A, ENERBILIN C, VIT.D3 της εταιρείας i2nutri πωλούνται και προωθούνται μέσω διαδικτύου με ισχυρισμούς υγείας σχετικά με τoν Covid-19.


Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθουν στην κατοχή τους προϊόντα με τα παραπάνω αναφερθέντα χαρακτηριστικά, να μην τα χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον ΕΟΦ.


Επισημαίνουμε και πάλι ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητας ΕΟΦ από μη αξιόπιστες πηγές, όπως είναι το διαδίκτυο, μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση του ΕΟΦ.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html