Τα γλέντια που άναψαν φωτιές – «Δεν σεβάστηκαν τίποτα μπροστά στα μάτια μας» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Τα γλέντια που άναψαν φωτιές – «Δεν σεβάστηκαν τίποτα μπροστά στα μάτια μας»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:52 π.μ.  |  Τρίτη 4 Μαΐου 2021

 Είναι πάρα πολλά τα τηλεφωνήματα και οι καταγγελίες για τα όσα συνέβησαν ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα στο Παγκράτι Λαμίας…



Μια οικογένεια ρομά γλεντάει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, χωρίς διακοπή, με τη μουσική στη διαπασών. Στη γειτονιά υπάρχουν άνθρωποι ηλικιωμένοι, άρρωστοι (και καρκινοπαθής) όμως δεν σέβονται τίποτα. Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο lamiareport.gr, έχουν καλέσει αρκετές φορές την αστυνομία.


Όμως οι αστυνομικοί που έρχονται να τους ελέγξουν δέχονται απειλές από τους Ρομά, που είναι υπό την επήρεια αλκοόλ και φεύγουν χωρίς να κανουν κάτι. «Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό το οποίο δυστυχώς βλέπουμε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια μας. Δεν αντέχουμε άλλο…», έλεγε ένας από τους γείτονες.


«Δικαίωμα στη χαρά έχουν όλοι αλλά με σεβασμό στους άλλους. Σα μητέρα θυμώνω κι αναρωτιέμαι αν τελικά ο σεβασμός που μαθαίνω στα παιδιά μου να  δείχνουν προς τα δικαιώματα των άλλων θα τους βγει τελικά σε καλό μιας και κυβερνόμαστε από τα θέλω των λίγων» λέει άλλη κάτοικος της περιοχής.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html