Κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον της εκπομπής « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 16 Μαΐου 2021

Κρίσιμο ραντεβού για το μέλλον της εκπομπής

Κατηγορία media στις   1:36 μ.μ.  |  Κυριακή 16 Μαΐου 2021

 Περίοδος επαφών και διαπραγματεύσεων για την επόμενη σεζόν τόσο για πρόσωπα όσο και για εκπομπές. Μετά από την πολύ έντονη, σκληρή και ανταγωνιστική φετινή σεζόν, όλα και όλοι μπαίνουν ξανά πάνω στο τραπέζι και γίνεται απολογισμός… και προϋπολογισμός. 



Στην περίπτωση αυτή ανήκει και η εκπομπή DOT που παρουσιάζουν για τέταρτη σεζόν στον ΣΚΑΪ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο με τις δύο πλευρές, της εταιρείας παραγωγής και του τηλεοπτικού σταθμού να συζητούν για το μέλλον της συνεργασίας τους.



Όπως λέγεται ο ΣΚΑΪ θέλει να επαναδιαπραγματευθεί το πλαίσιο συνεργασίας θέτοντας και αλλαγές στο περιεχόμενο της εκπομπής, ενώ παράλληλα μετά από επαφές που έχουν γίνει με άλλα πρόσωπα, ίσως η ώρα μετάδοσης της DOT να πρέπει να αλλάξει, κάτι που δεν ευχαριστεί όπως φαίνεται τους συντελεστές της. Από την άλλη βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εταιρεία παραγωγής έχει κάνει επαφή και με άλλο τηλεοπτικό σταθμό για να μετακομίσει την επόμενη σεζόν, κάτι που δεν ευχαριστεί τα στελέχη του ΣΚΑΪ. Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, οι επαφές με τον άλλον τηλεοπτικό σταθμό… πάγωσαν, καθώς λέγεται ότι κρίθηκε υψηλό το κόστος παραγωγής, οπότε… φαίνεται να γίνεται προσπάθεια… αναθέρμανσης των σχέσεων με τον ΣΚΑΪ. Έτσι λοιπόν τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει συνάντηση της εταιρείας παραγωγής με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να βάλουν στο τραπέζι όλα τα θέματα και να δουν αν θα συνεχίσουν την εκπομπή ή θα μπει… τελεία… στη συνεργασία τους.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΕΛΑΣ - newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html