Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Τέσσερις μαφιόζικες εκτελέσεις σε ένα μήνα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ: Τέσσερις μαφιόζικες εκτελέσεις σε ένα μήνα

Κατηγορία Έγκλημα στις   9:28 μ.μ.  |  Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

 Τέσσερα μαφιόζικα χτυπήματα σε διάστημα μικρότερο του ενός μήνα, έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα του ξεκαθαρίσματος λογαριασμένων μεταξύ των συμμοριών της νύχτας.


Στις αστυνομικές αρχές έχει σημάνει κόκκινος συναγερμός με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι με αλλεπάλληλα συμβόλαια θανάτου και δολοφονίες που συνδέονται με το χώρο της νύχτας κι όχι μόνο.


Στις 7 Μαΐου στην πόλη της Ζακύνθου, δύο άνδρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, φτάνουν έξω από το γραφείο ευρωπαϊκών προγραμμάτων που είχε επισκεφτεί ο 54χρονος επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης. Ο ένας από αυτούς αποβιβάζεται από το όχημα και με γρήγορα βήματα μπαίνει εντός του γραφείου. Χωρίς να χρονοτριβεί αδειάζει το καλάσνικοφ του πάνω στον επιχειρηματία και στη συνέχεια εξαφανίζεται. Τον Ιούνιο του 2020 δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή είχαν προσπαθήσει και πάλι να βγάλουν από τη ζωή τον Ντίμη Κορφιάτη. Ο 54χρονος είχε τραυματιστεί, ενώ από τα πυρά είχε χάσει τη ζωή της η 37χρονη σύζυγος του.



Στις 16 Μαΐου δύο άτομα που επέβαιναν σε μηχανή, πλησιάζουν τον 58χρονο πυγμάχο ποδοσφαιριστή με το ψευδώνυμο «Κεφάλας» που βρίσκονταν έξω από καντίνα σε περιοχή της Μεταμόρφωσης. Όταν προσεγγίζουν τον παλαίμαχο πυγμάχο σε απόσταση αναπνοής, ο ένας εξ αυτών με ένα εννιάρι περίστροφο πυροβολεί τον 58χρονο έξι φορές. Το όνομα θύματος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, καθώς υπήρξε και σε δικογραφία που είχε σχηματιστεί το 2011 και φέρονταν ως αρχηγός ομάδας που πουλούσε προστασίας στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Χαλκηδόνας και της Μεταμόρφωσης.



Πέρασαν περίπου δύο εβδομάδες και τα πιστόλια της μαφίας έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους. Χθες (30/5/2021), ένας 38χρονος έπεσε νεκρός από τις οκτώ σφαίρες που δέχτηκε μέσα σε καφετέρια στα Σεπόλια από άγνωστο άνδρα ο οποίος. Ο “Άρης” που είχε δεχτεί στο παρελθόν άλλες τρεις επιθέσεις, άφησε την τελευταία του πνοή εντός του καταστήματος, με τους αστυνομικούς να είναι πεπεισμένοι ότι πίσω από τη δολοφονία του κρύβονται ανοιχτεί λογαριασμοί που είχε με αντίπαλες ομάδες που δραστηριοποιούνται στο κέντρο της Αθήνας.


Σήμερα το πρωί (31/05/2021), ο Τάσος Μπερδέσης πέφτει νεκρός από τις σφαίρες άγνωστων δραστών, οι οποίο επέβαιναν σε ένα πολυτελή μαύρο SUV. Οι δολοφόνοι είχαν στήσει στο θύμα


Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης 

Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
Κοινοποιήστε στο Facebook
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html