Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν

  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε...

Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

Άσχημα νέα για την Κατερίνα Καινούργιου

Κατηγορία media στις   10:25 π.μ.  |  Σάββατο, 15 Μαΐου 2021

 Περίοδος επαφών και διαβουλεύσεων στο τηλεοπτικό τοπίο ενόψει της επόμενης σεζόν με έντονο παρασκήνιο.


Ορισμένα από τα πολλά που συμβαίνουν σε κλειστά γραφεία θα τα μάθουμε, καθώς κάποιοι θα αλλάξουν τηλεοπτική «στέγη» και ορισμένα άλλα όχι, αφού κάποιοι θα παραμείνουν στη θέση τους, αν οι «μνηστήρες» δεν τους δώσουν όσα επιθυμούν για τη μεταγραφή.


Έντονο παρασκήνιο φαίνεται ότι υπάρχει στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου που μπορεί και να μην δει ποτέ… επίσημα το φως της δημοσιότητας, καθώς οι πλευρές είναι δεσμευμένες… ακόμα… βάσει συμβολαίου… κλείνοντας έτσι την πόρτα σε υποψήφιους «μνηστήρες». Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Η επιτυχία που σημειώνει, ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της «Ευτυχείτε» να… ευτυχεί στους πίνακες τηλεθέασης, έφερε στην πόρτα της παρουσιάστριας πρόταση από τηλεοπτικό σταθμό που θέλει να αλλάξει την πρωινή του ζώνη. Κι ενώ φαίνεται πως όλα είχαν βρει το δρόμο για την… αστεράτη μεταγραφή το κανάλι της, το ΟΡΕΝ, λέγεται πως της κλείνει την πόρτα, ενεργοποιώντας τη δυνατότητα που έχει βάσει συμβολαίου για +1 χρόνο, με μονομερή απόφαση του σταθμού. Έτσι, ενώ φαινόταν ότι ο δρόμος της μεταγραφής είχε ξεκινήσει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το Ανοικτό Κανάλι… κλείνει την πόρτα στην παρουσιάστριά του, αποφασίζοντας πως θα την κρατήσει και για την επόμενη σεζόν. Βέβαια, ίσως και να υπάρχει κάποιο… παραθυράκι, καθώς τη φετινή σεζόν η εκπομπή του ΟΡΕΝ έβγαινε ως συμπαραγωγή, με την εταιρεία Barking Well Media να καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κόστους, οπότε σε περίπτωση που αποφασίσει το κανάλι να κρατήσει την παρουσιάστρια με την εκπομπή της στο πρόγραμμά του πρέπει να… αναλάβει τις οικονομικές υποχρεώσεις που απαιτούνται, ξεχρεώνοντας δε και τις προηγούμενες! Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει, όταν μάλιστα στο κανάλι της Παιανίας προσπαθούν σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου να βρουν πιο… οικονομικές λύσεις… ξεκινώντας από το καλοκαίρι… και συνεχίζοντας και την επόμενη σεζόν… έστω κι αν γνωρίζουν ότι το «ταμείο» της τηλεθέασης – κι όχι μόνο!- βγαίνει μείον… μήνα με το μήνα…!


Πηγή: newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html