Συναγερμός σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 4 Μαΐου 2021

Συναγερμός σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό

στις   1:23 μ.μ.  |  Τρίτη 4 Μαΐου 2021

 

Κάτι παραπάνω από ανησυχητική είναι η κατάσταση που διαμορφώνεται στο δήμο Μεσολογγίου και ειδικότερα σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό με την έξαρση της COVID-19. Αρκεί να επισημανθεί ότι σε λίγες ώρες «γέμισε» και πάλι η κλινική COVID του νοσοκομείου καθώς το τελευταίο 48ωρο έγιναν περισσότερες από 10 νέες εισαγωγές ασθενών με συμπτώματα της νόσου.



Επίσης σε συνέχεια των χθεσινών ανακοινώσεων του ΕΟΔΥ που «κατένειμε» στην περιοχής του δήμου Μεσολογγίου 39 νέα κρούσματα, σήμερα ο αριθμός των νέων κρουσμάτων αναμένεται να είναι αρκετά μεγαλύτερος.


Κι αυτό γιατί σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας ήδη σε rapid test που έγιναν το πρωί στο Αιτωλικό εντοπίστηκαν 10 νέα κρούσματα σε σύνολο 80 δειγματοληψιών. Ποσοστό ιδιαίτερα μεγάλο που κάθε άλλο παρά εφησυχασμό προκαλεί.

Ταυτόχρονα αργά χθες το βράδυ κοινοποιήθηκαν στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου τα αποτελέσματα μοριακών τεστ. Αποτελέσματα που δείχνουν «κατάσταση εκτός ελέγχου» αφού από τα 50 που είχαν σταλεί για εξέταση τα 37 βρέθηκαν θετικά.

Έτσι η μέρα σήμερα ξεκινά με την επιβεβαίωση τουλάχιστον, 47 νέων κρουσμάτων στην περιοχή του δήμου Μεσολογγίου, με αναφορά κυρίως το Αιτωλικό και το Μεσολόγγι.   


messolonghinews.gr
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html