Έγκυος έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και γέννησε δίδυμα – Πώς έγινε το θαύμα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Έγκυος έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και γέννησε δίδυμα – Πώς έγινε το θαύμα

Κατηγορία Βόλος στις   4:43 μ.μ.  |  Δευτέρα 17 Μαΐου 2021


 Νικήτρια κατάφερε και βγήκε η 44χρονη έγκυος από το Βόλο που τον περασμένο Ιανουάριο υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία την ώρα που βρισκόταν στο σπίτι της.



Πριν λίγες ημέρες έφερε στον κόσμο με καισαρική τα δίδυμα που κυοφορούσε, ενώ η ίδια αναρρώνει χωρίς να έχει ανάγκη μηχανικής υποστήριξης στο Νοσοκομείο ΙΑΣΩ όπου συντελέστηκε το θαύμα.


Για να φτάσουμε σε αυτή την εξαιρετικά ευχάριστη είδηση, υπήρξαν πολλές ώρες αγωνίας όπου η ζωή η δική της και των εμβρύων της κρεμόντουσαν κυριολεκτικά από μία κλωστή.


Η γυναίκα είχε μεταφερθεί στις 16 Ιανουαρίου στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, καθώς στο Βόλο δεν υπήρχε κρεβάτι (λόγω κορωνοϊού) και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του έδωσε μάχη για να τη σταθεροποιήσει και να σώσει τόσο την ίδια αλλά και τα δίδυμα που ήταν μόλις στη 19η εβδομάδα σύμφωνα με το lamiareport.gr.


Στις 3 Φεβρουαρίου με τις ευχές όλων διακομίστηκε από το Νοσοκομείο Λαμίας στο ΙΑΣΩ, όπου συνέχισε τον αγώνα για τη ζωή της αλλά και για να δώσει ζωή στα παιδιά της.



Όπως αναφέρει σε δελτίο τύπου το μεγαλύτερο ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα «αντιμετωπίστηκε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πολύ σοβαρό μαιευτικό περιστατικό εγκύου ασθενούς με θεράποντα ιατρό τον Dr. Γεώργιο Σταματίου, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ»


«Με την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και ενώ η ζωή της γυναίκας και των νεογνών βρίσκονταν σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, ο θεράπων ιατρός με την υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας της ΜΕΘ καθώς και όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία», σημειώνεται και αναφέρουν αναλυτικά τι συνέβη:


«Ασθενής 44 ετών με δίδυμο κύηση ενώ διένυε την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, διακομίσθηκε στις 3/2/2021 στην ΜΕΘ του ΙΑΣΩ, μέσω ΕΚΑΒ για Μαιευτική και Γυναικολογική παρακολούθηση. Η ασθενής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας διασωληνωμένη σε μηχανική αναπνοή λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας από 16/1/2021 (19 εβδομάδων).


Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο ΙΑΣΩ με την συμβολή της νευροχειρουργικής ομάδας του νοσοκομείου και με την βοήθεια των ιατρών της ΜΕΘ υπό την διεύθυνση του κ. Αλοΐζου παρουσίασε σταδιακή βελτίωση νευρολογικά ενώ η παρακολούθηση της κύησης συνεχίστηκε με ομαλή πορεία και υπερηχογραφικό έλεγχο ανά εβδομάδα.


Η ασθενής παρέμεινε στην ΜΕΘ συνολικά για 22 ημέρες και αποδεσμεύθηκε από την μηχανική αναπνοή με καλή οξυγόνωση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε καλή γενική κατάσταση και ικανοποιητικό επίπεδο συνείδησης στον νοσηλευτικό όροφο για συνέχιση της νοσηλείας της.


Στις 10/5/2021 και ενώ βρισκόταν στην 35η εβδομάδα κύησης υποβλήθηκε σε καισαρική τομή όπου και έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια»


newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html