Σοκ για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Σοκ για τον Ευκλείδη Τσακαλώτο

Κατηγορία Πολιτική στις   7:27 π.μ.  |  Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

 Σοκ βίωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον άλλοτε υπουργό Οικονομικών να γίνεται θύμα διάρρηξης, αφού άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο του.


Το συμβάν γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook. Όπως αναφέρει, οι δράστες σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο του γραφείου του, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακατεύοντας έγγραφα και αφαιρώντας υπολογιστές.


«Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας», έγραψε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος πρόσφατα ξεσήκωσε «θύελλα» με τον χωρισμό του.



 

«Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους. Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά», πρόσθεσε.


athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
Κοινοποιήστε στο Facebook
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html