Συγκλονίζει Έλληνας καθηγητής που ζει στην Ινδία: Αυτή η μετάλλαξη μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σφίγγει περισσότερο ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους από Σεπτέμβρη – Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους χώρους εργασίας

Η γραμμή της κυβέρνησης είναι σαφής. Το γενικό lockdown αλλά και η τηλεκπαίδευση είναι οριστικά εκτός σχεδίων με το βάρος να πέφτει αποκλεισ...

Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Συγκλονίζει Έλληνας καθηγητής που ζει στην Ινδία: Αυτή η μετάλλαξη μεταδίδεται πάρα πολύ εύκολα

Κατηγορία Κορονοϊός στις   6:20 π.μ.  |  Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

 Κρίσιμη είναι η κατάσταση στην Ινδία που χτυπιέται ανελέητα από τον κορονοϊό με χιλιάδες νεκρούς και κρούσματα κάθε μέρα.Ένας Έλληνας καθηγητής σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο στην Ινδία που έχει επιταχθεί, ο Μιχάλης Μπάρμπας, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα.


Click4more: Κάθε μέρα Μεγάλη Παρασκευή – Εικόνες γροθιά στο στομάχι από την Ινδία


“Οι εικόνες που αντικρίζουμε καθημερινά είναι ένας διαρκής αγώνας. Τα ασθενοφόρα έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Πολλοί άνθρωποι είναι τρομοκρατημένοι. 18, 4 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αρρωστήσει από κορωνοϊό μέχρι σήμερα”, αναφέρει ο Μιχάλης Μπάρμπας.


“Η Ινδία αυτή τη στιγμή βρίσκεται μέσα σε μία μεγάλη κρίση. Είναι φυσικό σε πολλές περιοχές να υπάρχει έλλειψη οξυγόνου. Όλα αυτά έγιναν μέσα σε μίαμιση εβδομάδα. Με όλη μας την καρδιά βοηθούμε σε αυτή την προσπάθεια. Ήδη οι γιατροί και οι νοσοκόμες δίνουν έναν μεγάλο αγώνα.”, τονίζει χαρακτηριστικά.


Ασθενείς πεθαίνουν στις πύλες των νοσοκομείων στην Ινδία ενώ στην πρωτεύουσα επιβάλλονται περιοριστικά μέτρα για τουλάχιστον μία εβδομάδα ακόμη.


“Τις επόμενες θα χρειαστούν 500.000 κρεβατια, 200.000 νοσοκόμες και 150.000 γιατροι! “Το ινδικό στέλεχος διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα. Είναι φυσικό να είναι όλοι ανήσυχοι. Ξέρουμε ότι θα νικήσει η Ινδία”, δηλώνει ο Μιχάλης Μπάρμπας.

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html