Αγρίνιο – Κορονοϊός: Θρήνος για τον 58χρονο Γιώργο που πέθανε χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

Αγρίνιο – Κορονοϊός: Θρήνος για τον 58χρονο Γιώργο που πέθανε χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα

στις   1:41 μ.μ.  |  Τετάρτη 12 Μαΐου 2021

 


Θλίψη έχει προκαλέσει στο Παναιτώλιο Αγρινίου η είδηση του θανάτου του 58χρονου Γιώργου, ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αγρινίου…


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, ο εκλιπών δεν φαίνεται να έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε το περασμένο βράδυ, όταν και άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και όσους τον γνώριζαν.


Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα Τετάρτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Παναιτωλίου. Λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού, στην κηδεία του θα επιτρέπεται η παρουσία μόνο στενών συγγενών του.


Στο 30% η θετικότητα των μοριακών τεστ

Επιδεινώνεται η κατάσταση στα νοσοκομεία της Αιτωλοακαρνανίας όπου η θετικότητα πλέον έχει αγγίξει το 30% στα μοριακά τεστ (PCR) ενώ οι κλινικές covid σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι έχουν γεμίσει ασφυκτικά.


Σύμφωνα με πληροφορίες, στο νοσοκομείο Μεσολογγίου χθες σε 102 μοριακά τεστ (PCR) βρέθηκαν θετικά στον κορωνοϊό 25 δείγματα, ενώ στο νοσοκομείο Αγρινίου σε 108 PCR βρέθηκαν θετικά τα 33.


Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σημερινά μοριακά τεστ του νοσοκομείου Μεσολογγίου δεν θα σταλούν στην Πάτρα, λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων, αλλά στην Αθήνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει μία μικρή καθυστέρηση.


Ειδικότερα, αναμένεται να σταλούν 150-200 μοριακά τεστ προς εξέταση και υπάρχει ανησυχία για ενδεχόμενη «έκρηξη» θετικότητας στα αποτελέσματα των τεστ αφού σε μεγάλο ποσοστό αφορούν επαφές ήδη διαπιστωμένων κρουσμάτων κορονοϊού.



Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html