43χρονη με κορωνοϊό κατήγγειλε βιασμό από νοσηλευτή - Πέθανε λίγες ώρες μετά! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

43χρονη με κορωνοϊό κατήγγειλε βιασμό από νοσηλευτή - Πέθανε λίγες ώρες μετά!

Κατηγορία Κορονοϊός στις   7:29 π.μ.  |  Σάββατο 15 Μαΐου 2021

 Σοκάρει ο θάνατος 43χρονος στην Ινδία, η οποία νοσηλευόταν με κορωνοϊό, κατήγγειλε πως βιάστηκε από νοσηλευτή και πέθανε.


Μία γυναίκα που νοσούσε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Ινδίας, κατέληξε μετά την καταγγελία της πως δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από νοσηλευτή.


Η 43χρονη είχε καταγγείλει τον βιασμό της από 40χρονο νοσηλευτή, ο οποίος είναι ύποπτος και για τη σεξουαλική κακοποίηση μίας 24χρονης συναδέλφου του.



 

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά την κατάθεση της 43χρονης στην αστυνομία η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και κρίθηκε αναγκαία η αναπνευστική υποστήριξή της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.


43χρονη με κορονοϊό κατήγγειλε βιασμό από νοσηλευτή - Πέθανε λίγες ώρες μετά!

Λίγες ώρες μετά, έφυγε από τη ζωή, με τους δικηγόρους να υποστηρίζουν ότι η οικογένεια του θύματος δεν γνώριζε για τον βιασμό.


Οι Αρχές, από πλευράς τους, απαντούν ότι το ίδιο το θύμα είχε ζητήσει να διατηρηθεί η ανωνυμία της και έτσι δεν μπορούσε να ενημερώσει τους συγγενείς.



«Αυτός είναι ο λόγος που δεν μοιραστήκαμε τις πληροφορίες με κάποιον άλλο πέρα αυτών που ερευνούν την υπόθεση» δηλώνει ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνά τον θάνατο της 43χρονης.

Οι δικηγόροι ζητούν, πάντως, από το νοσοκομείο να εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας και να απομακρύνει όσους εργαζόμενους έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλικές επιθέσεις.

Τέλος, ο 40χρονος νοσηλευτής είναι υπό κράτηση μέχρι να έρθει η ημέρα της δίκης.

athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html