Μαρτυρία – “φωτιά” για το φονικό στα Γλυκά Νερά: «Τη μοιραία νύχτα δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

Μαρτυρία – “φωτιά” για το φονικό στα Γλυκά Νερά: «Τη μοιραία νύχτα δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ»

Κατηγορία Ελλάδα στις   4:36 μ.μ.  |  Σάββατο 15 Μαΐου 2021

 

Nέα μαρτυρία – “φωτιά: έρχεται στο φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Μία σοβαρή μαρτυρία έφτασε στην εκπομπή “Φως στο τούνελ”  λίγες ώρες μετά τη ληστεία και την άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά.

Η γυναίκα που κάλεσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη ανέφερε ότι το βράδυ του τραγικού συμβάντος, έξω από υποκατάστημα τράπεζας στη Λεωφόρο Φυλής στα Λιόσια, δύο Ρομά έκαναν κατάθεση 15.000 ευρώ σ’ ένα ATM.

«Αυτοί από το άγχος τους έβαζαν τα λεφτά στο μηχάνημα όλα μαζί και μπλόκαρε. Αναγκάστηκαν να ζητήσουν βοήθεια για την κατάθεση από τη φίλη μου που περίμενε στη σειρά της», ανέφερε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Στην εκπομπή έφτασαν επίσης μαρτυρίες από τη γειτονιά που έδειχναν ότι  τις τελευταίες δεκαπέντε μέρες πριν τη δολοφονική επίθεση, κάποιοι κινούνταν ύποπτα, σαν να χαρτογραφούσαν το χώρο. Τηλεθεατές τέθηκαν στη διάθεση των Αρχών για να καταθέσουν όλα όσα παρατήρησαν για τα ύποπτα άτομα.

Πηγή: anikolouli.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html