Οδύσσεια για τον 13χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Οδύσσεια για τον 13χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   11:27 μ.μ.  |  Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

 Από την Εύβοια στη Λαμία και τώρα στην Αθήνα μεταφέρεται ο 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Αιδηψό το απόγευμα της Τετάρτης (12.05.2021). Ο ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και ήδη έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία!



Νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (15.04.2021), στήθηκε μία ακόμη επιχείρηση ασφαλούς και γρήγορης μεταφοράς του 13χρονου από τη Λαμία αυτή τη φορά, για την Αθήνα και συγκεκριμένα το νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπως ενημερώνει το LamiaReport.gr.


Η κατάσταση του 13χρονου εξακολουθεί και χαρακτηρίζεται εξαιρετικά σοβαρή, καθώς έχει υποστεί σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, εξαιτίας του τροχαίου πριν από 48 ώρες στην Αιδηψό.

Δείτε το βίντεο του LamiaReport από την άφιξη του ασθενοφόρου με τον 13χρονο στο νοσοκομείο Λαμίας:





Το ασθενοφόρο πέρασε με ferry boat από την Αιδηψό στην Αρκίτσα και από εκεί με τη συνοδεία περιπολικών και μηχανών της ΔΙ.ΑΣ. στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση για τη γρήγορη και ασφαλή διακομιδή του 13χρονου στα επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Έπειτα από δύο πολύωρα χειρουργεία, τα οποία σταθεροποίησαν την κατάσταση του παιδιού και δύο σχεδόν 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας, κρίθηκε ότι μπορεί να διακομιστεί σε εξειδικευμένη, για παιδιά, μονάδα στην Αθήνα.

newsit.gr 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html