Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου»

Κατηγορία Χανιά στις   4:29 μ.μ.  |  Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

 Το τελευταίο αντίο στην 11χρονη Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε βράχια στα Χανιά της Κρήτης, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) η οικογένεια και οι συγγενείς της. Την αποχαιρέτησαν για πάντα και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.



Σύμφωνα με το zarpanews.gr, συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της, έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της. Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.


Ο κόσμος που βρέθηκε στην κηδεία του κοριτσιού κρατούσε λευκά λουλούδια ενώ επικρατούσε βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ. 


Το παρών στην κηδεία της 11χρονης, σύμφωνα με το creta24, έδωσαν και εκπρόσωποι από το “Χαμόγελο του παιδιού”.




Οι έρευνες της αστυνομίας

Απαντήσεις στα αίτια της μοιραίας πτώσης, από βράχια ύψους περίπου 20 μέτρων, στην περιοχή των Αγίων Αποστολών στα Χανιά, που στοίχισε τη ζωή στην 11χρονη Ιωάννα προσπαθούν να βρουν οι Αρχές. Οι πρώτες ενδείξεις τόσο από το σημείο της τραγωδίας όσο και οι πληροφορίες που φτάνουν στις τοπικές αστυνομικές Αρχές,  φαίνεται τουλάχιστον για την ώρα, να αποκλείουν το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας.



Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αρμόδιους αξιωματικούς είναι πως παρά το γεγονός ότι το κοριτσάκι, έφυγε για βόλτα από το σπίτι του στις 20.00 το βράδυ της Τρίτης (25-05-2021), η εξαφάνισή του δηλώθηκε στις 11.00 το πρωί της Τετάρτης. 15 ώρες μετά δηλαδή η μητέρα της μικρής Ιωάννας εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και ανέφερε ότι η κόρη της αγνοούνταν.


Η 11χρονη που εντοπίστηκε δυστυχώς νεκρή στην βραχώδη περιοχή έφερε αρκετά τραύματα λόγω της σφοδρής πτώσης. Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο, πηγές του newsit.gr αναφέρουν πως βρέθηκαν τα ακουστικά της Ιωάννας και μια σακούλα με φαγητό. Τα σενάρια που εξετάζονται από την ΕΛΑΣ είναι αν η 11χρονη είχε κάποιο λόγο που την ώθησε να πέσει στο κενό ή αν πρόκειται για ένα τραγικό δυστύχημα που της στοίχισε τη ζωή.


Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η μητέρα της, με την οποία ζούσε το κοριτσάκι, ήταν σε διάσταση με τον πατέρα της. Στην οικογένεια υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με τον πατέρα της Ιωάννας να είναι γνώριμος της αστυνομίας στην περιοχή.


Με πληροφορίες από zarpanews.gr, creta24.gr και flashnews.gr

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html