Viral: Έξαλλος Τούρκος σπάει την τηλεόραση του βλέποντας τις δηλώσεις Δένδια στην Άγκυρα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Κυριακή 18 Απριλίου 2021

Viral: Έξαλλος Τούρκος σπάει την τηλεόραση του βλέποντας τις δηλώσεις Δένδια στην Άγκυρα

Κατηγορία Τουρκία στις   12:08 μ.μ.  |  Κυριακή 18 Απριλίου 2021

 

Viral έχει γίνει ένα επικό βίντεο με τις έξαλλες αντιδράσεις ενός Τούρκου που παρακολουθεί από την τηλεόραση τις δηλώσεις του Νίκου Δένδια από την Άγκυρα και την "πληρωμένη" απάντηση στον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο Τούρκος που παρακολουθεί τις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ από την τηλεόραση δεν μπορεί κρατήσει την ψυχραιμία του. Εν συνεχεία αρχίζει να φωνάζει ιδιαίτερα νευριασμένος ώσπου κάποια στιγμή δεν αντέχει και σπάει την τηλεόραση.


Φυσικά το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί προϊόν μοντάζ, ωστόσο βέβαια αυτό δεν ενοχλεί τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν χιουμοριστικά τις έντονες και ταυτόχρονα ξεκαρδιστικές αντιδράσεις του τηλεθεατή.

Ο έξαλλος Τούρκος είναι viral από το... 2016

Βέβαια, ακόμα πιο αστείο είναι το πρωτότυπο βίντεο το οποίο είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου το καλοκαίρι του 2016 κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου.


Ο εν λόγω "ψύχραιμος" κύριος είχε κάτσει στον καναπέ του να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες που είχε δώσει τότε η Τουρκία στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Η φίλη του αποφάσισε να το τρολάρει, κλείνοντάς του την τηλεόραση στις καλύτερες στιγμές του αγώνα.


Δείτε τι συνέβη στη συνέχεια στο βίντεο.


Πηγή: thetoc.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html