Survivor 4: «Με τον Σάκη είχαμε... μια γνωριμία, αλλά εγώ ήθελα τον πρώην μου» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 17 Απριλίου 2021

Survivor 4: «Με τον Σάκη είχαμε... μια γνωριμία, αλλά εγώ ήθελα τον πρώην μου»

Κατηγορία Survivor στις   12:47 μ.μ.  |  Σάββατο 17 Απριλίου 2021

 Μια ακόμη αποκάλυψη έγινε για την προσωπική ζωή του Σάκη Κατσούλη, με μια τραγουδίστρια να αναφέρεται στη γνωριμία της με τον παίκτη του Survivor, αλλά και το «κόλλημα» με τον πρώην της, όπως φαίνεται να έχει τώρα... και ο ίδιος ο Σάκης.


Η Μαρία Καρλάκη αποκάλυψε τα πάντα στο «Happy Day» για τη σχέση με τον επιχειρηματία, μιλώντας και για την επαφή του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Survivor 4: Οι αποκαλύψεις της Μαρίας Καρλάκη για τη σχέση με τον Σάκη

«Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας. Είναι αυστηρός. Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Και να ισχύει η δωροδοκία που είναι το κακό; Έχει στρεσαριστεί ο Τριαντάφυλλος, για αυτό ξεσπάει με κλάματα» είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.


Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία απλή, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Ήταν σε μαγαζί που εγώ είχα παρουσιάσει το “Γιαρέμ”. Αλλά έμεινε, γιατί εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Και μου αρέσει πάρα πολύ που οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι. Το θεωρώ πάρα πολύ ρομαντικό».


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html