Περικλής Κονδυλάτος: “Μια φορά στο Survivor περπάτησα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα που…” « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν

  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε...

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021

Περικλής Κονδυλάτος: “Μια φορά στο Survivor περπάτησα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα που…”

Κατηγορία Survivor στις   8:15 μ.μ.  |  Παρασκευή, 2 Απριλίου 2021Όσα δήλωσε ο Περικλής Κονδυλάτος για το ριάλιτι επιβίωσης και τα παιδικά του χρόνια!


Ο Περικλής Κονδυλάτος συνομίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλου, στην εκπομπή που παρουσιάζει ο δεύτερος και μέσα σε όλα απάντησε για το Survivor καθώς και για την οικογένειά του.


 «Έκλεψα φαγητό αρκετές φορές. Μια φορά περπάτησα γύρω στα 40 λεπτά και βρήκα μια μικρή καλύβα ενός ψαρά, που είχε αφήσει ο άνθρωπος το παντελόνι του, προφανώς είχε μπει να ψαρέψει, και είχε μέσα το πορτοφόλι του και το κινητό του και είχε και κάποια φαγητά. Εκείνη τη φορά πήρα μόνο ένα αλάτι που βρήκα. Έχω αναθεωρήσει για τον τρόπο που μιλούσα μέσα στο παιχνίδι. Θα ήθελα να μην έχω μιλήσει τόσο αυστηρά», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.


Ο Περικλής Κονδυλάτος πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η οικογένειά μου ήταν πολύ ιδιόρρυθμη. Οι γονείς μου είχαν μια παθιασμένη σχέση μεταξύ τους. Ο πατέρας μου ήταν μια ακραία προσωπικότητα που δημιουργούσε διάφορα προβλήματα μέσα από τη διαχείριση των οικονομικών, από τις ερωτικές του περιπέτειες. Και όλη αυτή η οριακή προσωπικότητα έφερνε πολλές εξάρσεις μέσα στο σπίτι, στις οποίες η μητέρα μου δεν έπαιρνε μέρος. Υπήρχαν εντάσεις, υπήρχαν φωνές, υπήρχε βία».«Δεν υπήρχε βία προς εμένα και την αδερφή μου, υπήρχε βία μεταξύ των γονιών μου. Το βλέπαμε και έπρεπε να το διαχειριστούμε. Θυμάμαι μια φορά που είχαν βγάλει το σπίτι μας στον πλειστηριασμό και πήγα εγώ με τη μητέρα μου και είχα στη σχολική μου τσάντα εκατομμύρια σε μετρητά και είχα την αγωνία αν κάποιος θα πληρώσει παραπάνω για το σπίτι μας».
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html