Survivor ατομική ασυλία 20/4: Spoiler! Αυτόν υποδεικνύει σαν υποψήφιο προς αποχώρηση ο Σάκης Κατσούλης! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 20 Απριλίου 2021

Survivor ατομική ασυλία 20/4: Spoiler! Αυτόν υποδεικνύει σαν υποψήφιο προς αποχώρηση ο Σάκης Κατσούλης!

Κατηγορία Survivor στις   5:18 μ.μ.  |  Τρίτη 20 Απριλίου 2021

 Σάκης Κατσούλης κέρδισε την ατομική ασυλία και θα υποδείξει τον 3ο κόκκινο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Survivor ατομική ασυλία 20/4: Πολύ δύσκολα τα πράγματα για την κόκκινη ομάδα, που όπως σας αποκαλύψαμε, χάνει και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor.


Συγκεκριμένα, οι Μπλε έδειξαν για ακόμα μία φορά ότι είναι ανώτεροι, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα και στα στατιστικά του Survivor.


Ο Τζέημς φαίνεται ότι έχει επιστρέψει στον παλιό καλό του εαυτό και φέρνει ξανά νίκες και σίγουρα θα παίξει μεγάλο ρόλο και στο σημερινό αγώνισμα.


Survivor ατομική ασυλία 20/4: Δύσκολος ο στίβος μάχης!


Όπως βλέπουμε στο trailer του Survivor, οι δύο ομάδες θα μπουν σε ένα δύσκολο στίβο μάχης, προκειμένου να πάρουν τη δεύτερη ασυλία, ωστόσο οι Κόκκινοι δεν θα τα καταφέρουν.


Ο Τριαντάφυλλος δείχνει για ακόμα μία φορά την αδυναμία του και μάλιστα ξεσπάει και κάνει την αυτοκριτική του.


Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος στο παιχνίδι και στεναχωριέται που δεν μπορεί να βοηθήσει του συμπαίκτες του.


Μάλιστα, αναφέρει ότι «για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», δακρύζοντας, έχοντας έρθει σε άσχημη όπως φαίνεται ψυχολογική κατάσταση.


Αυτή η εικόνα, έφερε τον Ηλία στο πλευρό του, που αν και έχουν έρθει πολλές φορές σε κόντρες και άσχημες μάλιστα, έδειξε να τον παρηγορεί και να τον πιάνει από τον ώμο για να τον συνεφέρει.


Survivor ατομική ασυλία 20/4: Αυτόν δείχνει ο Κατσούλης!


Μετά την επιλογή του Αλέξη Παππά από τους συμπαίκτες του από την ψηφοφορία, ο Σάκης Κατσούλης θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα σε Ηλία και Γιώργο για τον τρίτο υποψήφιο.


Ο Σάκης εκτιμάει πολύ την Ηλία ως παίκτη και τον θεωρεί πολύ δυνατό και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει εκείνον, αφού θέλει να δυναμώσει την ομάδα του και να έρθουν περισσότερες νίκες.


Έτσι, οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα είναι ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html