Αηδία στο MasterChef: Σκότωσαν και μαγείρεψαν ζωντανή σμέρνα! « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Survivor: Έπαθαν σοκ από την αποκάλυψη για τον «ψεύτικο» παίκτη

 "Ποιος δεν είναι αληθινός στο Survivor; Θες να σου πω;", ρώτησε ο Κώστας Παπαδόπουλος και έγινε χαμός στο Love It. Καλεσμένος στο...

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Αηδία στο MasterChef: Σκότωσαν και μαγείρεψαν ζωντανή σμέρνα!

Κατηγορία media στις   10:47 π.μ.  |  Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

 Η πρεμιέρα του MasterChef της Ισπανίας είναι σίγουρο, ότι δε θα ξεχαστεί από κανέναν, αφού οι διαγωνιζόμενοι χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν το γεγονός, ότι μια ολοζώντανη σμέρνα επέπλεε μπροστά τους, καλούμενοι να τη σκοτώσουν και να τη μαγειρέψουν.


Οι έξι παίκτες που έχασαν στην ομαδική δοκιμασία έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν σήκωσαν τα κουτιά τους. «Αναπνέει αυτό», «μας κάνετε πλάκα, έτσι;», «αυτό παραπάει» άρχισαν να φωνάζουν. Μία διαγωνιζόμενη μάλιστα, μη μπορώντας να αντέξει την εικόνα της ζωντανής σμέρνας, έφτασε στο σημείο να βάλει και τα κλάματα, τη στιγμή που στο ελληνικό MasterChef κορυφώνονται οι εξελίξεις για τις επιστροφές.

MasterChef: Αν αντέχετε δείτε βήμα-βήμα πώς σκοτώνετε και μαγειρεύετε μια σμέρνα

Ωστόσο, αυτό ήταν απλά η αρχή καθώς στη συνέχεια ο σεφ Pepe Solla τους έδειξε βήμα βήμα πως θα σκοτώσουν την σμέρνα για να την μαγειρέψουν μέσα στο αίμα της. 


«Ο σκοπός είναι να της χαρίσουμε έναν γρήγορο θάνατο. Θα την πιάσετε λίγο κάτω από το κεφάλι, θα τη βάλετε γρήγορα σε βραστό νερό και έπειτα σε κρύο. Μετά, θα κόψετε το κεφάλι της σε ένα μπολ γεμάτο με κρασί και θα αφήσετε όλο το αίμα να στάξει μέσα», τους είπε ο έμπειρος σεφ.
Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html