Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο γιος του, «ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο γιος του, «ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του»

Κατηγορία Ελλάδα στις   8:46 π.μ.  |  Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Συγκλόνισε ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ στον επικήδειο λόγο για τον πατέρα του, του οποίου η κηδεία τελέστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο χωριό  Καλλίφυτο Δράμας, όπου ήταν ο τόπος καταγωγής του.

Τραγικές φιγούρες ήταν η σύζυγός του, η αδερφή του κι ο 20χρονος γιος του Δημήτρης, που συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα Δεν Γίνεται», ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνισε στον επικήδειο λόγο του λέγοντας:

«Ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, την ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους. Πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του, αν μπορούσε».

Όταν βγήκε η σορός του δημοσιογράφου από το παρεκκλήσι για να οδηγηθεί στο νεκροταφείο, ο γιος του έβαλε να ακουστεί το γνωστό ζεϊμπέκικο «Το Βουνό», συγκινώντας όσους παρευρίσκονταν εκεί.

Γιώργος Καραϊβάζ: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του στην Δράμα (εικόνες)

Στην τελευταία του κατοικία στη Δράμα οδηγήθηκε σήμερα ο Γιώργος Καραϊβάζ. Η κηδεία του έγινε σε κλίμα οδύνης, ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούν να φτάσουν στα ίχνη των δολοφόνων του.

Κηδεία Γιώργου Καραϊβάζ: Συγκλόνισε ο γιος του, «ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους του»

Η κηδεία του Γιώργου Καραϊβάζ τελέστηκε στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας. Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, που ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, μαζί με στενούς συγγενείς και φίλους, είπαν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπό τους, που έφυγε από τη ζωή από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής που βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Θείος του που μίλησε στο Open εμφανίστηκε συντετριμμένος. «Τον Γιώργο τον μεγαλώσαμε σε αυτή τη γειτονιά και ήταν ένα παιδί που βοηθούσε όπως μπορούσε. Αναρωτιόμαστε γιατί έγινε η δολοφονία. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι ο Γιώργος θα έχει αυτό το τέλος»


Πηγή φωτογραφιών: ergasia-press.gr, eurokinissi.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
Κοινοποιήστε στο Facebook
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html