Κορονοϊός: Συναγερμός στην Πάτρα με πιθανή ινδική μετάλλαξη « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

Κορονοϊός: Συναγερμός στην Πάτρα με πιθανή ινδική μετάλλαξη

Κατηγορία Κορονοϊός στις   4:26 μ.μ.  |  Παρασκευή 23 Απριλίου 2021

 

Συναγερμός στην Πάτρα από πιθανό μεταλλαγμένο κρούσμα που εντοπίστηκε στην Πάτρα, το οποίο έχει πολλά κοινά με το ινδικό στέλεχος.

Συναγερμό στις υγειονομικές Αρχές έχει προκαλέσει ένα μεταλλαγμένο κρούσμα κορονοϊού το οποίο βρίσκεται υπό εξέταση και εντοπίστηκε στην Πάτρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV και της Δέσποινας Βλεπάκη, το συγκεκριμένο περιστατικό έχει πολλά κοινά με το ινδικό στέλεχος.


Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, πρόκειται για ένα κρούσμα που έχει πολλές μεταλλάξεις του ινδικού στελέχους, ωστόσο του λείπει αυτή της  διαφυγής από το ανοσοποιητικό σύστημα, η οποία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική.


Σημειώνεται πως συναγερμός έχει σημάνει στη διεθνή επιστημονική κοινότητα σε σχέση με το μεταλλαγμένο ινδικό στέλεχος, καθώς έχει μεγάλη μεταδοτικότητα και οι επιστήμονες εξετάζουν το ενδεχόμενο τα ήδη ανεπτυγμένα εμβόλια κατά του κορονοϊού να είναι λιγότερο αποτελεσματικά.



Επισήμως το συγκεκριμένο περιστατικό δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί από τον ΕΟΔΥ. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, γίνεται αλληλούχιση του γονιδιώματος στο Ιδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών.

enthos.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html