Έξαλλοι οι κάτοικοι – «Κάποιος αφήνει νεκρά γουρούνια έξω από τα σπίτια μας» « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

6 παραλίες στην Ελλάδα που όσο όμορφες είναι, άλλο τόσο επικίνδυνες μπορούν να γίνουν!

Ο Αύγουστος είναι πλέον εδώ και οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε τούτες τις γραμμές  θα έχετε ήδη αποχωρήσει από την πόλη , ενώ ακόμη ...

Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

Έξαλλοι οι κάτοικοι – «Κάποιος αφήνει νεκρά γουρούνια έξω από τα σπίτια μας»

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   9:02 π.μ.  |  Κυριακή, 18 Απριλίου 2021

 Οργισμένοι πολλοί κάτοικοι στη Ζίτσα Ιωαννίνων για μία απερίσκεπτη αλλά και επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, ενέργεια.  Όπως καταγγέλλουν, κάποιος εγκαταλείπει νεκρά γουρούνια (!) σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια…Σύμφωνα με το epirus-tv-news οι κάτοικοι στη Ζίτσα Ιωαννίνων αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα και τον Φεβρουάριο και όπως είναι φυσικό ανησυχούν για την υγεία τους από τα νεκρά γουρούνια.


Τους περασμένους μήνες η Κτηνιατρική Υπηρεσία είχε μεριμνήσει για την περισυλλογή των νεκρών ζώων και τα είχε απομακρύνει από την περιοχή.


Τώρα, όμως, οι νεκροί χοίροι βρίσκονται σε γκρεμό, με τους κατοίκους να απαιτούν να δοθεί άμεση λύση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα που απειλεί τόσο το περιβάλλον όσο και τη δημόσια υγεία.


Τα ζώα που πιθανότατα είναι οικόσιτα, εγκαταλείπονται στον επαρχιακό δρόμο που συνδέει τη Λευκοθέα με το Κοκκινόχωμα Ζίτσας, μόλις 200 μέτρα από τα πρώτα σπίτια της περιοχής…

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html