Απίστευτη περιπέτεια υγείας για τον βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Απίστευτη περιπέτεια υγείας για τον βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη: Έπαθε έμφραγμα από ένα σάντουιτς!

Κατηγορία Πολιτική στις   12:07 μ.μ.  |  Πέμπτη 15 Απριλίου 2021


Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης, καθώς έπαθε έμφραγμα από ένα... σάντουιτς.


Ο ίδιος, περιγράφοντας την περιπέτειά του στο Open, περιέγραψε πως αφού έφαγε ένα σάντουιτς, το βράδυ της ίδιας ημέρας παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης. Αρχικά, έκανε τεστ για κορωνοϊό αφού του το συνέστησε γιατρός, καθώς τα συμπτώματα έμοιαζαν.


«Δεν ήταν COVID. Μετά όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα τις αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειχναν στοιχεία που ήταν πολύ παράξενα. Αυτό σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή... Και ενώ οι μέρες περνούσαν, τελικά ήταν ένας εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από την φλεγμονή, δηλαδή τη δηλητηρίαση εν μέσω του εντέρου, μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά» εξήγησε ο ίδιος.



 

Τελικά, επρόκειτο για ενδοκαρδίτιδα και «είχε ήδη κάνει βλάβη, σημαντική, στη βαλβίδα» η οποία έπρεπε να αντικατασταθεί», όπως διευκρίνισε ο κ. Αμανατίδης. Έτσι, ο βουλευτής υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς και τώρα είναι καλά στην υγεία του.


Λίγα λόγια για τον βουλευτή Γιώργο Αμανατίδη

Για πρώτη φορά πολιτεύθηκε στις εκλογές του Ιουλίου 2019 και εξελέγη βουλευτής στην Π.Ε. Κοζάνης με τη Νέα Δημοκρατία.


Για περισσότερα από 30 χρόνια συμμετείχε ενεργά στο σχεδιασμό και υλοποίηση πληθώρας συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων από Εθνικούς και Κοινοτικούς πόρους, με έμφαση στην προστασία και ανάδειξη του Περιβάλλοντος, στην αναζωογόνηση της Υπαίθρου, στην στήριξη της Επιχειρηματικότητας, της Καινοτομίας και της Εξωστρέφειας και στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης.


Ήταν μέλος σε πολλά Σωματεία και Φορείς, σε κάποια από αυτά υπήρξε Πρόεδρος και μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων τους.


Συνέβαλλε καθοριστικά σε όλα τα σημαντικά έργα υποδομών που σχεδιάστηκαν, υλοποιήθηκαν ή προγραμματίζονται στην περιοχή (Τηλεθερμάνσεις πόλεων και μικρότερων οικισμών, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, Μετεγκαταστάσεις οικισμών που πλήττονται από την δραστηριότητα της ΔΕΗ, Χιονοδρομικά Κέντρα Δυτικής Μακεδονίας, Έργα προστασίας του Περιβάλλοντος, υδρεύσεις, αποχετεύσεις, βιολογικοί καθαρισμοί κ.λπ.) καθώς και σε πληθώρα προγραμμάτων που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν στη Δυτική Μακεδονία προς όφελος της επιχειρηματικότητας και τόνωσης της οικονομίας.


Συμμετείχε σε Συμβούλια Φορέων, Επιτροπές και Ομάδες Εργασίας Εθνικού, Περιφερειακού και τοπικού χαρακτήρα με στόχο την προώθηση της ολοκληρωμένης ανάπτυξης, ενώ ήταν μέλος και Συντονιστής Εθνικών Δικτύων με στόχο τη διάχυση της γνώσης, της τεχνολογίας και των καλών πρακτικών.



 

Διετέλεσε Πρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου LEADER (Δίκτυο Φορέων Αγροτικής Ανάπτυξης) από το 1991 έως το 2018.

athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html