Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Πανούτσος – Αυτοψία στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Πανούτσος – Αυτοψία στο σημείο της μοιραίας σύγκρουσης

Κατηγορία Τροχαία - Ατυχήματα στις   1:07 μ.μ.  |  Δευτέρα 26 Απριλίου 2021


Στο πένθος έχει βυθιστεί το χωριό Βασιλικό Τριταίας στην Αχαΐα για τον 48χρονο Νίκο Πανούτσο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Πατρών- Πύργου, κοντά στη ΒΙ.ΠΕ, το πρωί του Σαββάτου. Ήταν πατέρας δύο αγοριών και μόνιμος κάτοικος του χωριού.


Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άτυχος άνδρας που ασχολούνταν με αγροτικές εργασίες, έφυγε τόσο νωρίς και αναπάντεχα από τη ζωή, με αυτόν τον τρόπο.


Στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα βανάκι και ένα αυτοκίνητο. O άτυχος 48χρονος ήταν συνεπιβάτης σε ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε φίλος του, από την περιοχή της Τριταίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε πορεία προς την Πάτρα.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε ένα σημείο της εθνικής οδού Πατρών – Πύργου, ένα επαγγελματικό βαν με κατεύθυνση τον Πύργο, φέρεται να βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε πλαγιομετωπικά με το ΙΧ, το οποίο με την σειρά του κατέληξε στο πρανές του δρόμου.


Σύμφωνα με το thebest.gr, η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά και οι τρεις επιβαίνοντες στα οχήματα.  O Νίκος Πανούτσος έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Κατά πληροφορίες, οι διασώστες του ΕΚΑΒ τον επανέφεραν επί τόπου στη ζωή, αλλά ο 48χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί και εξέπνευσε κατά την διακομιδή του στο νοσοκομείο. Δείτε τις εικόνες του flamis.gr, λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα…  

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
Κοινοποιήστε στο Facebook
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html