Γιώργος Καραϊβάζ: «Βόμβα» από την Αστυνομία - Βρήκε ποιος τον απειλούσε « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

Γιώργος Καραϊβάζ: «Βόμβα» από την Αστυνομία - Βρήκε ποιος τον απειλούσε

Κατηγορία Έγκλημα στις   11:47 μ.μ.  |  Παρασκευή 16 Απριλίου 2021

 Μια μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από την Αστυνομία για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες και να ανακαλύπτουν ένα άτομο, που τον απειλούσε, πλησιάζοντας διαρκώς στους δολοφόνους του.


Από την έρευνα η αστυνομία έφτασε στην ταυτοποίηση προσώπου που τον απειλούσε έπειτα από τη μελέτη κειμένου που είχε γράψει ο Γιώργος Καραϊβάζ στις 3 Ιουνίου του 2020. «Κατόπιν όλων αυτών, επιδίωξα και πέτυχα συνάντηση με την καρδιά της κοιτίδας, άτομο από το οποίο πολύ πρόσφατα είχα δεχτεί τηλεφωνικά έμμεσες προειδοποιήσεις απειλητικού περιεχομένου, αναφορικά με τα δημοσιεύματα για την διαπλοκή του (όνομα) με όλο το επιφανές συνονθύλευμα για το οποίο πολλάκις έχουμε γράψει», είχε γράψει ο Γιώργος Καραϊβάζ, όπως αναφέρει το Mega.


Γιώργος Καραϊβάζ: Η Αστυνομία ξέρει ποιος τον απειλούσε

Οι Αρχές φαίνεται ότι πλέον γνωρίζουν ποιο είναι το πρόσωπο που απειλούσε τον Καραϊβάζ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η αστυνομία ταυτοποίησε το συγκεκριμένο πρόσωπο, που είχε απειλήσει τόσο τον δημοσιογράφο όσο και έναν αστυνομικό. Φέρεται να πρόκειται για πρόσωπο που δεν είχε αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα και οι αστυνομικοί το πληροφορήθηκαν έπειτα από επικοινωνία με συναδέλφους του ή με άλλα πρόσωπα, εξετάζοντας την υπόθεση του 2016.



Δολοφονία Καραϊβάζ: Συγκλονίζει η μαρτυρία του δημοτικού υπαλλήλου


Συγκλονίζει η μαρτυρία του δημοτικού υπαλλήλου που είδε την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ο δημοτικός υπάλληλος την ώρα της εκτέλεσης, όπως είπε, έκανε εργασίες στο διπλανό πάρκο και μιλώντας στην κάμερα, αποκάλυψε: «Είδα τον εκτελεστή, είναι ένας άνθρωπος με πράσινο στρατιωτικό τζάκετ να ‘ναι πάνω από το θύμα και να πυροβολεί… Και όχι μία, έριξε αρκετές. Ακούμε έναν ήχο, σαν κρότο από εξάτμιση που είναι χαρακτηριστικός. Γυρίσαμε να δούμε τι γίνεται, ο κρότος συνεχιζόταν και βλέπω τον άνθρωπο με το χακί από πάνω να ρίχνει σωρηδόν στο θύμα κάτω. Ενώ το μάτι έβλεπε, το μυαλό αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να κρατήσω κάτι άλλο, εκτός από το χακί, το όπλο που είχε στην άκρη ένα εξόγκωμα σαν σιγαστήρα»


«Μου είπε η γυναίκα αστυνομικός να πλησιάσω να δω αν ζει ο άνθρωπος, έκανα δυο βήματα προς τα εκεί, μόλις είδα το αίμα δεν μπόρεσα… Ήταν από πάνω και ρίχνανε, τουλάχιστον 3-4 σφαίρες εξ’ επαφής. Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε σε ούτε πέντε λεπτά».


athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html