Αποκάλυψη Μητσοτάκη: Για αυτό το λόγο δεν εμφανίζεται ο Σωτήρης Τσιόδρας « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

Αποκάλυψη Μητσοτάκη: Για αυτό το λόγο δεν εμφανίζεται ο Σωτήρης Τσιόδρας

Κατηγορία Πολιτική στις   6:25 π.μ.  |  Πέμπτη 8 Απριλίου 2021

 Σε αποκάλυψη σχετικά με το λόγο, που ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στις ενημερώσεις για τον κορωνοϊό, προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εξηγώντας πως φταίει η στοχοποίησή του.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός στο STAR έκανε αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα, με τον οποίο συνομιλεί καθημερινά. Στην ερώτηση για το αν ο λοιμωξιολόγος λείπει από την ενημέρωση, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Συνομιλώ σχεδόν καθημερινά με τον Σωτήρη, τρεις φορές τη βδομάδα έχουμε πρωινή σύσκεψη όπου βλέπουμε όλα τα δεδομένα, τα οποία δεδομένα θέλω να τονίσω είναι δημόσια δεδομένα, έχουμε κάνει πάρα πολύ μεγάλη πρόοδο ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση στα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την πανδημία για να γνωρίζουν τις πραγματικές τάσεις.

Και να δίνουμε τη δυνατότητα και σε επιστήμονες που δεν συμμετέχουν στην Επιτροπή να μπορούν να τρέχουν τα δικά τους μοντέλα. Υπάρχουν πολλοί επιστήμονες που τρέχουν επιδημιολογικά μοντέλα στηριζόμενοι στα στοιχεία τα οποία έχουν στη διάθεσή τους.

Τώρα, με ρωτήσατε αν λείπει ο Σωτήρης Τσιόδρας από την ενημέρωση. Πιστεύω ότι λείπει αλλά ο ίδιος πήρε την απόφαση, την οποία σέβομαι απόλυτα, να συμβουλεύει την κυβέρνηση και εμένα προσωπικά χωρίς να εκτίθεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που έγινε αυτό είναι γιατί και ο ίδιος στοχοποιήθηκε χυδαία όταν είχε πολύ μεγάλη επικοινωνιακή έκθεση».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η παράκληση για εμβολιασμούς - Πιθανό να γίνουν υποχρεωτικοί στους υγειονομικούς

Στη συνέχεια κάλεσε τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν, διότι «ξέρουμε πια ότι ο εμβολιασμός μειώνει δραματικά την πιθανότητα να κολλήσεις και αν κολλήσεις, μειώνει την πιθανότητα να διασωληνωθείς. Ο εμβολιασμός είναι ασπίδα προστασίας. Μπείτε στην πλατφόρμα και εμβολιαστείτε το συντομότερο δυνατό».

Για τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται ανέφερε: «Από Σεπτέμβριο ίσως το δούμε διαφορετικά και γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, όπως έκανε η Ιταλία».

Για το ΕΣΥ, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως «δεν υπάρχουν πολίτες που χρειάζονται ΜΕΘ και δεν βρίσκουν» και πως «αν χρειαστεί νέα επίταξη στον ιδιωτικό τομέα θα το κάνω».

Ερωτηθείς για τα λάθη στον χειρισμό της πανδημίας, είπε: «Ακολουθήσαμε τις υποδείξεις των ειδικών. Τον Ιανουάριο κλείσαμε νωρίς αλλά διαπιστώσαμε ότι υπήρχε πρόβλημα συμμόρφωσης. Δεν θα μπορούσαμε να πάμε σε πιο σκληρό lockdown. Η επιτροπή αποτελείται από σοβαρούς επιστήμονες, που είναι απολύτως ελεύθεροι να εισηγούνται και εμείς να παίρνουμε τις αποφάσεις και την πολιτική ευθύνη».

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html