Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνουν 4 ηθοποιοί της σειράς « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Θρήνος στις Άγριες Μέλισσες: Πεθαίνουν 4 ηθοποιοί της σειράς

Κατηγορία media στις   9:53 π.μ.  |  Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

 Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τέσσερις ήρωες της σειράς θα πεθάνουν μέσα στα επόμενα επεισόδια. Το φινάλε θα μεταδοθεί την Παρασκευή 4 Ιουνίου και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ολοκληρώνονται επίσης οι συζητήσεις με τους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο. Όσον αφορά την ιστορία, δεν θα υπάρξει χρονικό άλμα ετών, αλλά φυσική συνέχεια μερικών μηνών. Καθώς ο δεύτερος κύκλος θα ολοκληρωθεί κάπου στα τέλη του 1966, ο τρίτος θα ξεκινήσει μέσα στο 1967.



Επιπλέον όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, στις Άγριες Μέλισσες, η κόντρα ανάμεσα στις αδελφές Σταμίρη και την οικογένεια των Σεβαστών θα συνεχιστεί, αλλά αυτή τη φορά θα αποκτήσει και πολιτικό πρόσημο. Ενδέχεται, μάλιστα, κάποιοι από τους ήρωες να πολιτευτούν ή να αναλάβουν νέες θέσεις εξουσίας, με βάση τη νέα συνθήκη που φέρνει στο Διαφάνι η χούντα.


Η προσέγγιση της φορτισμένης περιόδου της πρόσφατης ιστορίας θα γίνει με ιδιαίτερη προσοχή από τους συγγραφείς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η χούντα δεν θα είναι απλώς το ιστορικό πλαίσιο, αλλά και ο καταλύτης της νέας ιστορίας. Ενώ, να σας θυμίσουμε, ότι ο Νικηφόρος θα χάσει την επιμέλεια του Σέργιου.


Άγριες Μέλισσες: Τι θα σήμερα τη Δευτέρα

Όλο το χωριό στο γλέντι του γάμου του Προύσαλη και της Ρίζως και οι αδερφές Σταμίρη έρχονται πιο κοντά. Ο Νικηφόρος φέρνει το Σέργιο στο σπίτι τους και η Ασημίνα με τη Δρόσω μοιράζονται οικογενειακές στιγμές με το παιδί.


Η Πηνελόπη επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι υποψιάζονται πως έχει να κάνει με τον Μελέτη που ελπίζει και πάλι πως θα είναι μαζί με την αγαπημένη του. Ο Αλέξης καταρρακωμένος από το χωρισμό τους, επικεντρώνεται στην υπόθεση του Θέμελη. Ο Δούκας βεβαιώνεται για την προδοσία του Νικηφόρου. Πώς θα αντιδράσει απέναντι στο γιο του που συνεχίζει να τον προκαλεί;



 

Ο Λάμπρος με την Ελένη ανακαλύπτουν ότι ο Μιλτιάδης έχει σταματήσει να παίρνει τα φάρμακα του όταν τους αποκαλύπτει τι ομολόγησε στον Δούκα. Ο Προύσαλης και ο Άγγελος υποψιάζονται πως ο Δούκας διέρρηξε το τμήμα και πήρε το σημείωμα και η ομολογία της Ανέτ θα τους το επιβεβαιώσει…


athensmagazine.gr:

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html