Άγριες Μέλισσες: 3 Κηδείες Αναστατώνουν Το Διαφάνι – Τι Θα Δούμε Μετά Το Πάσχα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Άγριες Μέλισσες: 3 Κηδείες Αναστατώνουν Το Διαφάνι – Τι Θα Δούμε Μετά Το Πάσχα

Κατηγορία media στις   8:33 π.μ.  |  Τρίτη 27 Απριλίου 2021

>

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο Διαφάνι. Τρεις κηδείες θα αναστατώσουν για τα καλά το Διαφάνι. Τι θα δούμε μετά το Πάσχα.



 

Έρχονται συγκλονισιτκές εξελίξεις στο Διαφάνι. Οι Άγριες Μέλισσες προχωρούν ολοταχώς προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου και αυτό που μας υπόσχονται οι σεναριογράφοι είναι ότι θα δούμε πολλές… κηδείες.


Κάποιοι βασικοί ρόλοι τελειώνουν τις επόμενες εβδομάδες και το φινάλε των ηρώων θα είναι δραματικό.

Σπύρος Σταμούλης, Γιώργος Γάλλος και Βασίλης Μπισμπίκης, φαίνεται πως είναι τρεις από τους ηθοποιούς που θα «πεθάνουν» στις Άγριες Μέλισσες. Οι ιστορίες τους ολοκληρώνονται με τον θάνατό τους.


Σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Ευτυχείτε, ο Γιάννης Πουλόπουλος, θα δούμε τρεις κηδείες στις Άγριες Μέλισσες. Ο εισαγγελέας, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, επειδή έχει μπλέξει και η οργάνωση των χουντικών, θα του στήσουν παγίδα και θα τον σκοτώσουν.


Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο. Οι σεναριογράφοι θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά. Ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στον εαυτό του από τις τύψεις.


Βέβαια, κανείς δεν λέει πως οι θάνατοι στις Άγριες Μέλισσες θα είναι μόνο αυτοί…


Τι θα δούμε μετά το Πάσχα

Οι Άγριες Μέλισσες θα απουσιάσουν από τις οθόνες μας τη Μεγάλη Εβδομάδα, ενώ το επόμενο καινούριο επεισόδιο θα προβληθεί τη Δευτέρα του Πάσχα στις 22:00. Τι θα δούμε στη σειρά εκείνη την εβδομάδα;


Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Δούκας δολοφόνησε τον Θέμελη. Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιό του για να απελευθερωθεί ο συνεταιρισμός από τον Δούκα. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει αγωγή για να πάρει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.


Η Ελένη φοβάται πως δεν θα καταφέρει να αποκτήσει παιδί αλλά φοβάται να το μοιραστεί με τον Λάμπρο. Ο Αλέξης Γραμματικός ψάχνει τον πραγματικό λόγο του χωρισμού του με την Πηνελόπη.


Στο μοναστήρι, η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της σε μια μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; θα επιστρέψει στο σπίτι και στους γονείς της;


newsit.gr


Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html