Σοκ από το θάνατο 23χρονου ομογενή σε δυστύχημα με μηχανή στο Κονέκτικατ « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

Σοκ από το θάνατο 23χρονου ομογενή σε δυστύχημα με μηχανή στο Κονέκτικατ

Κατηγορία Διεθνή στις   10:25 π.μ.  |  Δευτέρα 12 Απριλίου 2021

     

Η μοίρα επιφύλαξε άσχημο παιχνίδι για τον 23χρονο ομογενή Χριστόφορο Πανάτσα, από το Κονέκτικατ.

Μόλις δύο ημέρες μετά την αγορά της καινούργιας του μηχανής, βγήκε για μια βόλτα μετά τη δουλειά του στην περιοχή όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, το Ενφιλντ.

Μια βόλτα που απέβη μοιραία για τον νεαρό μοτοσικλετιστή καθώς έχασε τη ζωή του σε δυστυχήμα.

Ο 23χρονος ήταν γεννημένος στο Ενφιλντ, με καταγωγή από το Αγρίνιο από την πλευρά της μητέρας του και του πατέρα του από την Καστοριά. Η οικογένεια έχει άλλα δύο παιδιά.

Η οικογένειά του είναι συγκλονισμένη από το δυστύχημα. Ο θείος του 23χρονου, Νικόλαος Σιαφάκας, μίλησε στον «Ε.Κ.» για τον ανιψιό του Κρις.

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Βγήκε για μια βόλτα το απόγευμα της Τετάρτης με την μηχανή που μόλις είχε αγοράσει. Γίνεται έρευνα από την Αστυνομία για να μάθουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Η σύγκρουση ήταν δυνατή με το αυτοκίνητο και όπως μας είπαν ήταν σαν να πέφτεις σε έναν τοίχο με πολύ μεγάλη ταχύτητα».

«Ηταν ένα πολύ καλό παιδί, ανοιχτόκαρδο, μόλις τον γνώριζες δεν τον ξεχνούσες ποτέ. Πάντοτε με το χαμόγελο. Του άρεσε η ορειβασία, η θάλασσα. Είχε σπουδάσει τεχνικός σε πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. Ηταν ένα καταπληκτικό παιδί. Θα μας λείψει πολύ», πρόσθεσε ο θείος του.

Ο Κρις φέτος θα πήγαινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ηταν μια έκπληξη που είχε γι’ αυτόν η μητέρα της νονάς του Μαρίας Καρολίδη, η οποία έφυγε από τη ζωή πριν 11 χρόνια. «Τώρα, θα πάει να βρει τη νονά του και θα κάνουν παρέα. Η Μαρία ήταν πρότυπο για τον Κρις, την αγαπούσε πολύ. Τώρα, η μητέρας της μας αποκάλυψε ότι θα έπαιρνε μαζί της τον Κρις το καλοκαίρι στην Ελλάδα για διακοπές σε ένα ταξίδι-έκπληξη», είπε ο κ. Σιαφάκας.

Πηγή: ekirikas.com 

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html