Πρώην εργαζόμενος στο γηροκομείο των Χανίων: «Είδα να πεθαίνουν 14 άτομα μέσα σε μία εβδομάδα» – «Τους έδιναν χάπια για να ηρεμούν, τους χτυπούσαν» « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σφίγγει περισσότερο ο κλοιός για τους ανεμβολίαστους από Σεπτέμβρη – Το σχέδιο της κυβέρνησης για τους χώρους εργασίας

Η γραμμή της κυβέρνησης είναι σαφής. Το γενικό lockdown αλλά και η τηλεκπαίδευση είναι οριστικά εκτός σχεδίων με το βάρος να πέφτει αποκλεισ...

Σάββατο, 24 Απριλίου 2021

Πρώην εργαζόμενος στο γηροκομείο των Χανίων: «Είδα να πεθαίνουν 14 άτομα μέσα σε μία εβδομάδα» – «Τους έδιναν χάπια για να ηρεμούν, τους χτυπούσαν»

Κατηγορία Χανιά στις   7:03 π.μ.  |  Σάββατο, 24 Απριλίου 2021


Αποκαλυπτικά και εξοργιστικά είναι τα όσα περιγράφει ένας πρώην εργαζόμενος στο γηροκομείο των Χανίων, για το οποίο γίνεται έρευνα, μετά από 68 θανάτους ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πρώην εργαζόμενος, οι ηλικιωμένοι περνούσαν βασανιστήρια καθώς τους έδεναν στα κρεβάτια, τους χτυπούσαν και τους έδιναν χάπια για να τους κρατάνε ήρεμους.


Είναι χαρακτηριστικό, ότι μέσα σε μία εβδομάδα, 14 γέροντες ξεψύχησαν, το διάστημα που δούλευε εκεί.


«Όταν είχα πρωτοαρχίσει, είχαν πεθάνει 2 με 3 άτομα το πολύ. Μετά ξαφνικά, μετά από ένα μήνα σχεδόν, είδα να πεθαίνουν 14 άτομα σε μια εβδομάδα». 
Για την γυναίκα από την οποία ξεκίνησαν οι αποκαλύψεις και έγινε χθες η εκταφή της, ο πρώην εργαζόμενος αποκαλύπτει: «Ήταν στη βάρδιά μου όταν ακούσαμε έναν δυνατό χτύπο και τρέξαμε και είδαμε την γυναίκα που είχε πέσει από το κάγκελο. Την είδαμε με τα αίματα στο κεφάλι. Δεν κάλεσαν ούτε ασθενοφόρο ούτε τίποτα ενώ είδαν ότι η γυναίκα δεν ήταν καλά. Την επόμενη μέρα η γυναίκα φυσικά και δεν είχε τις αισθήσεις της. Μετά την τρίτη μέρα απεβίωσε. Πιο πριν είχαν καλέσει οι συγγενείς της και η αντίδραση ήταν ότι ήταν μια χαρά». 

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html