Σάλος με παίκτη του Survivor - Έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι μια... απλή γρίπη! « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Σάλος με παίκτη του Survivor - Έλεγε ότι ο κορωνοϊός είναι μια... απλή γρίπη!

Κατηγορία Survivor στις   10:37 π.μ.  |  Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Η ανάρτηση παίκτη του "Survivor 4" όταν ο κορονοϊός εξαπλωνόταν απειλητικά στη χώρα μας. Τι είχε δημοσιεύσει και γιατί προκάλεσε αντιδράσεις.

Ένας από τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση της Κόκκινης ομάδας στο "Survivor 4" είναι και ο Γιώργος Κοψιδάς, ο αγαπημένος ηθοποιός που είχε κάνει αισθητή την παρουσία του από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και που αισθάνεται να τον εγκαταλείπουν πλέον οι δυνάμεις του.

Πριν από περίπου ένα χρόνο, στα μέσα Μαρτίου του 2020, όταν ο κορονοϊός είχε αρχίσει να εξαπλώνεται απειλητικά στη χώρα μας, ο Γιώργος Κοψιδάς είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram σχετικά με τους αριθμούς θανάτων από τη νόσο Covid-19.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός είχε δημοσιεύσει ένα πίνακα, στον οποίο αναγράφονταν οι θάνατοι από κορονοϊό και οι θάνατοι από άλλες αιτίες, όπως από εποχική γρίπη, εκτρώσεις, HIV/AIDS, καρκίνο, τροχαία ατυχήματα, κάπνισμα, ελονοσία, κατανάλωση αλκοόλ και άλλα.

Ο ηθοποιός είχε συνοδεύσει την ανάρτησή του με τα εξής λόγια: "Κάτι δεν μου κολλάει εδώ! Κάτι δεν καταλαβαίνω!". Με τον τρόπο αυτό εξέφρασε την καχυποψία του για τις τεράστιες διαστάσεις που έλαβε το ζήτημα του κορονοϊού, ενώ σε σχόλια ακολούθων του είχε πει, μεταξύ άλλων:

"Πάντως η εποχική γρίπη είναι πολύ πιο απειλητική...σκοτώνει από 300.000 μέχρι 650.000 ανθρώπους κάθε χρόνο! Επίσημα στοιχεία το λένε όχι εγώ!" και σε άλλο σημείο "Έναν πίνακα πόσταρα που μου έκανε εντύπωση! Φυσικά και πρέπει να προσέχουμε..."

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως ο πίνακας δεν φαινόταν να προέρχεται από κάποιο επίσημο φορέα, ούτε είχε πηγή.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Κοψιδά:

news247.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html