Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στη κόκκινη ομάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Survivor spoiler: ΒΟΜΒΑ! Επιστρέφει ο Κρις και μπαίνει στη κόκκινη ομάδα

Κατηγορία Survivor στις   9:46 π.μ.  |  Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Τεράστια ανατροπή της τελευταίας στιγμής στο Survivor αφού σενάρια θέλουν τον Κρις να μην επιστρέφει στην Ελλάδα αλλά να ξαναμπαίνει στο ριάλιτι και στη κόκκινη ομάδα!

Απίστευτη αποκάλυψη φέρνει στο φως η εκπομπή Ευτυχείτε στο Open με την Κατερίνα Καινούργιου, αφού προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός πως ο Κρις Σταμούλης ακόμα δεν έχει ανοίξει το κινητό του, μετά την αποχώρησή του από το Survivor! Έχουν περάσει πάνω από 10 ώρες και ο Κρις δεν έχει δώσει σημάδι ζωής.

Αυτό δημιουργεί ερωτήματα σχετικά με επιστροφή του στο ριάλιτι και την κόκκινη ομάδα! Ο λόγος; Η οικειοθελής αποχώρηση της Σοφίας Μαργαρίτη! Σύμφωνα με τους κανονισμούς όταν δεν μπορούν να μπουν νέοι παίκτες (έληξε η προθεσμία στα τέλη Φεβρουαρίου) αν υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση τότε θα πρέπει να επιστρέψει ο τελευταίος παίκτης που έφυγε, εφόσον όμως δεν έχει καμία επαφή με τον έξω κόσμο!

Ο Κρις Σταμούλης δεν έχει ανοίξει ακόμα το κινητό του και αυτό φουντώνει τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει σε ομάδα... έκπληξη αφού η Σοφία που αποχώρησε άνηκε σ' αυτή την ομάδα! Μια απίστευτη ανατροπή που εφόσον γίνεται τότε θα φέρει τα πάνω κάτω στο Survivor! Μια εξέλιξη που η αλήθεια είναι πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Πηγή: athensmagazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html