Αποκάλυψη για το Mega: Νέα βραδινή εκπομπή με πραγωνιστή ηθοποιό από τις «8 Λέξεις» « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Αποκάλυψη για το Mega: Νέα βραδινή εκπομπή με πραγωνιστή ηθοποιό από τις «8 Λέξεις»

Κατηγορία MEGA TV στις   1:08 μ.μ.  |  Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Αποκάλυψη έρχεται για το Mega, καθώς μια νέα βραδινή εκπομπή αναμένεται να προβληθεί στο σταθμό, την οποία και θα παρουσιάσει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Mega: Αυτή θα είναι η νέα εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη

Ο ηθοποιός των «8 Λέξεων» ανέφερε, ότι σύμφωνα με το πλάνο του καναλιού, η εκπομπή θέλει τον ίδιο να παίρνει συνεντεύξεις από τους καλεσμένους τους, ωστόσο όχι με τον γνώριμο τρόπο, αφού θα υπάρχουν πολλές δοκιμασίες, μεταμφιέσεις και τρέλες κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, με μια έκτακτη ανακοίνωση να έχει προκύψει και πρόσφατα.

Ο Ιωαννίδης μίλησε για το θέμα αυτό στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί και πότε θα βγει στον αέρα αυτή η νέα εκπομπή.

«Βόμβα» από το Mega: Έρχεται το… Megaflix

«Βόμβα» στο τηλεοπτικό σκηνικό ετοιμάζει το Mega, καθώς ακολουθώντας τα βήματα του Netflix και της ΕΡΤ, το Μεγάλο Κανάλι ετοιμάζει την υβριδική πλατφόρμα του Megaflix.

Όπως αποκάλυψε το e-tetradio.gr, η Άλτερ Έγκο από τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταθέσει αίτηση στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου, προκειμένου να κατοχυρώσει υπέρ της το λογότυπο του Megaflix για κλάσεις που αφορούν -μεταξύ άλλων- την αναπαραγωγή εικόνας και ήχου, και την παραγωγή και εκμίσθωση-διάθεση πάσης φύσεως οπτικοακουστικών έργων.

Mega: Ο λόγος που προχωρά με το πρότζεκτ του Megaflix

Η αίτηση έγινε δεκτή και πλέον στο Μεγάλο Κανάλι μετράνε αντίστροφα για τον σχεδιασμό, την δημιουργία και την παρουσίαση της δικής του υβριδικής πλατφόρμας.

Ο λόγος, που το Mega προχωρά σε αυτή την κίνηση, δεν είναι άλλος από το να αξιοποιήσει την πλούσια ταινιοθήκη του, που είναι γεμάτη από εκπομπές, σειρές και άλλο περιεχόμενο, το οποίο έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση.


athensmgazine.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
Κοινοποιήστε στο Facebook
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html