MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τελική δεκάδα « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

MasterChef Spoiler: Αυτή είναι η τελική δεκάδα

Κατηγορία media στις   12:23 μ.μ.  |  Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Με τα γυρίσματα του MasterChef 5 να βρίσκονται ήδη δύο μήνες μπροστά, πλέον έχει σχηματιστεί η τελική δεκάδα.

Πρόκειται κατά βάση για παίκτες που απασχόλησαν με τις μαγειρικές τους ικανότητες και δεν μπλέχτηκαν σε ίντριγκες.

Η σχέση των Ιωάννη και Μαρίας δεν θα μακροημερεύσει και αυτό θα οδηγήσει και τον Ιωάννη εκτός παιχνιδιού. Ο παίκτης έφυγε από το MasterChef στο γύρισμα της Δευτέρας μετά από μια δοκιμασία ενάντια στην Ανούς και τη Λία, στην οποία πήρε ίσως τους χειρότερους βαθμούς που έχει πάρει παίκτης, μεταξύ αυτών και τρία τεσσάρια και ένα τριάρι.

Έτσι, η τελική δεκάδα περιλαμβάνει έξι άνδρες και τέσσερις γυναίκες.


Αυτοί οι παίκτες είναι στην τελική δεκάδα

Σύμφωνα λοιπόν με το OPEN και το περιοδικό Tv24, αυτοί είναι οι παίκτες που συνθέτουν τη «χρυσή» δεκάδα.

Μαργαρίτα Νικολαϊδη

Οι περισσότεροι συμπαίκτες της τη θεωρούν φαβορί και τη φοβούνται για το τι μπορεί να κάνει μέσα σε μια κουζίνα. Η μαγείρισσα από την Καλλονή της Μυτιλήνης έχει αποδείξει πολλάκις, απέναντι από τους κριτές, τι μπορεί να δημιουργήσει με λίγα απλά υλικά. Εξάλλου, και τα social media θέλουν να είναι η φετινή νικήτρια.

Διονύσης Σαρακίνης

Γρήγορα κατάλαβε πως αν θέλει να προοδεύσει μέσα και έξω από την κουζίνα του διαγωνισμού, θα πρέπει να μείνει προσηλωμένος στον πάγκο του. Με πολλή δουλειά και σεβασμό απέναντι στους κριτές, θα μπει στη 10άδα και μάλιστα θα αργήσει να αποχωρήσει από αυτήν.

Ανούς Χεριμιάν

Η παίκτρια από την Αρμενία αποφάσισε να βάλει ψηλούς στόχους, να αφήσει για λίγο πίσω της την ταβέρνα της μητέρας της και να εξελιχθεί όσο μπορεί στον διαγωνισμό του STAR. Και όπως φαίνεται τα καταφέρνει περίφημα.

Μαρία Λαζαρίδου

Κάνει παρέα με τον Ιωάννη. Μάλιστα λέγεται πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ κοντά αλλά την ίδια στιγμή φαίνεται δίκαιη σε κάθε απόφαση της. Δεν κατακρίνει και οι απόψεις της μέχρι το τέλος του διαγωνισμού είναι σταθερές.

Στέφανος Χίλας

Δεν θέλει απλά να κερδίσει αλλά και να αφήσει πίσω του κάτι πρωτοποριακό. Είναι ο μόνος που μίλησε εξ αρχής ειλικρινά για τους συμπαίκτες του και παρά το γεγονός ότι πολλοί του γύρισαν την πλάτη, εκείνος βρήκε τον δρόμο μέχρι τη δεκάδα του διαγωνισμού. Σίγουρα θα φτάσει και ψηλότερα.

Νίκος Σκορδάκης

Εκτός από καλό χαρακτήρα, πράγμα αδιαπραγμάτευ­το για τους τρεις κριτές του διαγωνισμού, έχει και μαγειρική αντίληψη. Αγαπημένο του υλικό είναι, όπως έχει τονίσει κατ’ εξακολούθηση, το ψάρι και καθώς ο αγαπημένος του αριθμός είναι το 5. Και θεωρεί πως η νίκη αυτού του διαγωνισμού του… ανήκει.

Παύλος Χάπιλος

Μέχρι πρότινος  ζούσε στην Αγγλία όπου και δούλευε ως χημικός. Όμως τα παράτησε όλα για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική που υπεραγαπά. Και όπως φαίνεται δικαιώθηκε για την απόφαση του αφού πέρασε με ευκολία στους δέκα καλύτερους του διαγωνισμού.

Λία Μακροστέργιου

Η πιο ήσυχη μαγείρισσα του ριάλιτι είναι αναμφισβήτητα η Λία. Ο στόχος για εκείνη είναι ένας και είναι το έπαθλο. Το έχει υποσχεθεί άλλωστε και στην 4χρονη κόρη της.

Τζιοβάνι Σκαράτζι

Η ήσυχη δύναμη του διαγωνισμού κατάγεται από την Ιταλία και για την ακρίβεια έχει μεγαλώσει στο εστιατόριο που διατηρούσαν οι γονείς του στο Μπάρι. Εκεί αγάπησε την κουζίνα. Και αποφάσισε να δηλώσει μέρος στον διαγωνισμό.

Παναγιώτης Τζαμάλης

Ο «Τζαμάλ», όπως τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του, κρατά την ουσία της μαγειρικής, ενώ σκοπός του είναι να δείξει στους τηλεθεατές τι μπορούν να κάνουν με οικονομικά υλικά.

in.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html