Καιρός Πρόβλεψη - Καθαρά Δευτέρα: Έρχεται ψυχρή εισβολή και καταιγίδες « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Καιρός Πρόβλεψη - Καθαρά Δευτέρα: Έρχεται ψυχρή εισβολή και καταιγίδες

Κατηγορία Καιρός στις   11:30 π.μ.  |  Σάββατο 13 Μαρτίου 2021


Με διαδοχικές κακοκαιρίες, οι οποίες θα συνοδεύονται και από ψυχρές εισβολές θα κυλήσει ο καιρός όπως όλα δείχνουν με την πρόβλεψη στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα Μαρτίου.

Οι πρώτες προβλέψεις για τον καιρό της Καθάρας Δευτέρας δεν είναι πολύ αισιόδοξες, καθώς μια πολική διαταραχή από την Ουκρανία φέρνει κρύο, βροχές και χιόνια. Στη μακροπρόθεσμη πρόγνωσή της, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία φτάνει έως και την Κυριακή της Αποκριάς, με τον καιρό να βελτιώνεται από την Παρασκευή και την Κυριακή της Αποκριάς να κυλά με αραιή συννεφιά, πιο πυκνή στα νότια όπου δεν αποκλείεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές.

Με διαδοχικές κακοκαιρίες, οι οποίες θα συνοδεύονται και από ψυχρές εισβολές θα κυλήσει ο καιρός όπως όλα δείχνουν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα Μαρτίου, σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, ο μετεωρολόγος του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Με αυτήν τη φράση, ο μετεωρολόγος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για σημαντική επιδείνωση των φαινομένων: «Αλλαγή στην ατμοσφαιρική κυκλοφορία με την μεσημβρινή ροή (ο καιρός έρχεται από τον βορρά) να επικρατεί, αναμένουμε από τις 15 του μήνα και μετά.

Tο ατμοσφαιρικό βουνό που εδώ και ημέρες καλύπτει τα νότια τμήματα της Ευρώπης αναμένεται να επεκταθεί προς τα βορειοδυτικά τμήματα της Γηραιάς ηπείρου ανοίγοντας στην ουσία τον δρόμο στις κακοκαιρίες ώστε να μας έρθουν από την κεντρική και βόρεια Ευρώπη». 

Έτσι λοιπόν εκτιμούμε ότι από τις 15 Μαρτίου και μετά, διαδοχικές κακοκαιρίες θα δώσουν αρκετές βροχές-καταιγίδες και χιόνια ακόμη και σε χαμηλά υψόμετρα με το κρύο να κάνει αισθητή την παρουσία του σε μια από τις τελευταίες ίσως εμφανίσεις του Χειμώνα μιας και η Άνοιξη δεν φαίνεται να αφήνει και πολλά περιθώρια δράσης: 

Πηγή: gkourou.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html