Η Φάρμα: Αυτές είναι οι αποστολές των παικτών « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η Φάρμα: Αυτές είναι οι αποστολές των παικτών

Κατηγορία media στις   3:23 μ.μ.  |  Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021

Η Φάρμα μετράει αντίστροφα για να βγει στον τηλεοπτικό αέρα του Ant1.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show» και εξήγησε ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες των αγροτών στη Φάρμα.

Αρχικά ο Σάκης Τανιμανίδης ανέφερε: «Είμαι ενθουσιασμένος γιατί είναι καινούριο project κι είναι πρόκληση. Είναι πολύ διαφορετικό, μεγάλη παραγωγή κι έχουμε στήσει μια πραγματική φάρμα. Είναι το νέο μοντέλο φάρμας. Είναι μία ομάδα κι όχι δύο όπου θα ανταγωνίζονται. Ζούνε σε ένα σπίτι και πρέπει να κάνουν όλες τις αγροτικές εργασίες, όπως να αρμέξουν τα ζώα, να καλλιεργήσουν κ.ά. Θα έχει κατσίκια, πρόβατα, κότες. Το νερό ναι μεν θα είναι τρεχούμενο αλλά θα πρέπει να βγούνε έξω για να το πάρουν».

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής εξήγησε πως: «Θα πρέπει να συνεργαστούν. Κάθε εβδομάδα υπάρχει ένας αρχηγός που έχει προνόμια και μένει σε δικό του σπίτι, έχοντας ανέσεις και δίνοντας οδηγίες στους υπόλοιπους παίκτες. Επιλέγει τους δύο υπηρέτες που παίρνουν όλον τον φόρτο εργασίας μέσα στην εβδομάδα, προσέχοντας τον αρχηγό. Το κοινό δεν θα ψηφίζει, θα μονομαχούν σε πολύ διαφορετικά αγωνίσματα, όπου θα καθορίζεται ποιος θα μείνει και ποιος θα φύγει. Προς το παρόν υπάρχουν μονομάχοι του ίδιου φύλου».


gkourou.com

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html