Πολιτικός τσιτσιδώθηκε εν ώρα συνεδρίασης για να αποδείξει τον πατριωτισμό του (βίντεο) « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Πολιτικός τσιτσιδώθηκε εν ώρα συνεδρίασης για να αποδείξει τον πατριωτισμό του (βίντεο)

Κατηγορία Πολιτική στις   7:50 π.μ.  |  Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Φαίνεται πως τελικά τον έβγαλαν από τα ρούχα του… Κυριολεκτικά όμως… Ο λόγος για τον Αμερικανό πολιτικό και βετεράνο του στρατού Lee Wong. 

Ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Οχάιο, το βράδυ της Τρίτης, έβγαλε το πουκάμισο του και άρχισε να δείχνει τις πληγές που απέκτησε κατά την διάρκεια της θητείας του στο στρατό. Ο Lee Wong, όπως αναφέρουν αμερικανικά MME, ήθελε με αυτό τον τρόπο να αποδείξει τον πατριωτισμό του. 

«Είναι αυτό αρκετά πατριωτικό» λέει ο Lee Wong, δείχνοντας τις πληγές του. Όπως εξήγησε ο ίδιος μιλώντας στο Fox 19, έχει πέσει θύμα διακρίσεων πολλές φορές λόγω της ασιατικής του καταγωγής από τότε που πήγε στις ΗΠΑ. Υποστήριξε δε ότι είχε πρόβλημα ακόμα και στο να πάει στο κολέγιο στη δεκαετία του 1960. 

Είπε επίσης ότι δέχτηκε επίθεση στο Σικάγο επειδή ήταν Ασιάτης αμέσως μετά την άφιξή του, ένα περιστατικό που τον έβαλε στο νοσοκομείο. 

Ο Lee Wong, όπως είπε στο Fox 19, τα περιστατικά φυλετικών διακρίσεων συνεχίστηκαν, ακόμη και μετά από 20 χρόνια στρατιωτικής θητείας, ενώ κάποιοι του έλεγαν ότι δεν φαινόταν αρκετά Αμερικανός.

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html