Σκυλιά έπαθαν ηλεκτροπληξία κάνοντας βόλτα στο λιμάνι « Enimerosi 247

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Γλυκά Νερά: Ομολόγησε ο πιλότος την δολοφονία της Κάρολαϊν

  Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά, καθώς ο σύζυγός της ομολόγησε ότι την σκότωσε...

Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

Σκυλιά έπαθαν ηλεκτροπληξία κάνοντας βόλτα στο λιμάνι

Κατηγορία Τοπικά νέα στις   4:00 μ.μ.  |  Πέμπτη, 18 Μαρτίου 2021

Απίστευτο είναι περιστατικό που συνέβη την Κυριακή στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, καθώς δύο σκυλιά που βγήκαν βόλτα με τον ιδιοκτήτη τους χτυπήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα.  

Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό για το οποίο ο ΟΛΗ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση αναφέροντας ότι το ατύχημα αυτό προκλήθηκε από τη διαρροή σε έναν από τους στύλους φωτισμού του λιμανιού σύμφωνα με το cretalive.gr.

Τι αναφέρει ο ΟΛΗ:

«Την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021 συνέβη ένα ατυχές περιστατικό πλησίον της εισόδου του βόρειου λιμενοβραχίονα του Λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα ο αξιωματικός του Λιμεναρχείου ενημέρωσε τον Διευθυντή Τεχνικών  Υπηρεσιών του ΟΛΗ κ. Τσιμπλοστεφανάκη, όπου μαζί με τον Ηλεκτρολόγο του Οργανισμού προχώρησαν αρχικά στην περιμετρική ασφάλιση με ταινία του στύλου φωτισμού που παρατηρήθηκε η διαρροή και εν συνεχεία στην άμεση επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ως γνωστόν οι στύλοι φωτισμού έχουν διπλή γείωση και σε περίπτωση βλάβης η τάση είναι πολύ χαμηλή, ώστε να μην υπάρχει κανένας κίνδυνος για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων ή ζώων.

Παρά τον ενδελεχή έλεγχο που γίνεται από την Τεχνική Υπηρεσία του ΟΛΗ σε όλους τους στύλους φωτισμού, η υπερβολική υγρασία κατέστρεψε την ασφάλεια  του συγκεκριμένου στύλου, η οποία είναι προφυλασσόμενη μέσα σε ειδικό κουτί, με αποτέλεσμα να σημειωθεί διαρροή.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για το ατυχές αυτό περιστατικό και την αναστάτωση που προκλήθηκε στον συμπολίτη μας. Στόχος μας ήταν και παραμένει η πιστή  τήρηση όλων των ενδεδειγμένων κανόνων ασφάλειας, ώστε άπαντες να απολαμβάνουν με ασφάλεια την επίσκεψη τους στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου».

newsit.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html