Έρχεται το εμβόλιο κορονοϊού για ζώα.. « Enimerosi 247

Αναγνώστες

Translate

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ


Σχόλια-Eπικοινωνία

Τις καταγγελίες, τα παράπονα, τις απόψεις σας και ότι
χιουμοριστικό έχετε να πείτε, μπορείτε να τα στείλετε στο email: enimerosi247@hotmail.com


ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Έρχεται το εμβόλιο κορονοϊού για ζώα..

Κατηγορία Κορονοϊός στις   8:48 π.μ.  |  Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Το ρωσικό κτηνιατρικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο, ωστόσο η Ρωσία δέχεται προπαραγγελίες από τώρα.

Η ρυθμιστική αρχή αγροτικού τομέα, Rosselchoznadzor, αναφέρει στο περιοδικό της πως «το σκεύασμα κτηνιατρικής χρήσης αναπτύχθηκε από επιστήμονες του Ομοσπονδιακού Κέντρου Προστασίας της Υγείας των Ζώων, το οποίο υπάγεται στην Rosselchoznadzor».

»Το εμβόλιο βρίσκεται στην φάση της καταχώρησης για έγκριση και θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε σύντοο χρονικό διάστημα. Ήδη ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες του νέου σκευάσματος».

Η παρουσίαση του εμβολίου προγραμματίζεται για τις 20 Απριλίου.

Νωρίτερα, η Rosselchoznadzor είχε ανακοινώσει ότι τον Απρίλιο θα είναι έτοιμη να ανακοινώσει την ανάπτυξη του δικού της εμβολίου για ζώα με την ονομασία «Carnivac-Cov».

Όπως είχε δηλώσει τότε η σύμβουλος του επικεφαλής της Rosselchoznadzor Γιούλια Μελάνο, το εμβόλιο των ζώων διαφέρει από το ανθρώπινο.

Σύμφωνα με την Μελάνο, το «Carnivac-Cov» δείχνει να έχει αποτελεσματικότητα 100%, αλλά προς το παρόν δεν μπορεί να προσδιορισθεί η διάρκειά της.

Μινκ, ανθρωποειδείς πίθηκοι και αιλουροειδή σε ζωολογικούς κήπους είναι μερικά από τα ζώα στα οποία έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής λοίμωξη από τον SARS-CoV-2.

in.gr

Σας άρεσε; Πατήστε...
loading...

google-site-verification: googledd843cc8cd9e15a6.html